5 tips voor de ultieme zondagsoutfit 0 1624

Zondag wordt ook wel de ultieme rustdag genoemd. Dit is de dag waarop we heerlijk kunnen ontspannen met het gezin, de familie, vrienden, kennissen of gewoon met een bak chips op de bank naar een goede film kunnen kijken. Natuurlijk zijn er ook dames die een bezoekje aan de kerk brengen of juist intensief profiteren van hun vrije dag. Hoe dan ook, de ultieme zondagsoutfit is nooit weg! In deze blog geven je 5 tips voor het samenstellen van de ultieme zondagsoutfit.

1.         een outfit om lekker in te relaxen

Ga je op zondag een dagje helemaal niks doen en verwacht je ook geen visite? Waarom dan moeite doen om je aan te kleden? Trek een degelijk setje ondergoed aan en gebruik een badjas om lekker warm te blijven. Vervolgens kruip je op de bank en hou je jezelf warm met een dikke plaid (of je partner!). Maak het vooral niet te moeilijk op zondag. Een pyjama dag is echt niet verkeerd.

basjas vrouw

2.         Wat zijn je plannen voor vandaag?

Natuurlijk is het wel slim om te bedenken wat je plannen voor vandaag zijn. Heb je helemaal geen plannen en wil je enkel wat verloren slaap van de afgelopen week inhalen? Of ga je juist heel veel doen met vrienden en familie? Dan is het belangrijk om hier je outfit op af te stemmen. Natuurlijk zit jouw favoriete loungewear het allerlekkerst, maar dit is nou niet echt een outfit om te dragen in de kerk. Zoek naar een zondagsoutfit die past bij elke gelegenheid!

loungewear

3.         Draag verschillende laagjes

Heb je nog geen idee wat je vandaag gaat doen en zie je wel wat de dag brengt? Draag dan meerdere laagjes over elkaar heen. Dit is niet alleen heel hip anno 2018, maar geeft je ook nog eens de mogelijkheid om halverwege de dag van outfit te wisselen. Daarnaast zit je er ook nog eens heerlijk warmpjes bij en kan je, zodra het in de middaguren wat warmer wordt, eventueel een laagje uittrekken.

4.         Ga voor zachte materialen

Zachte materialen doen het altijd goed voor de perfecte zondagsoutfit. Deze voelen niet alleen heerlijk warm en comfortabel aan op de huid, maar geven je ook nog de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen en je vrij te bewegen. En zeg nou zelf: ontspan- en relaxtijd mag uiteraard niet ontbreken op de zondag!

5.         Laat de boel de boel!

Veel vrouwen vinden het enorm lastig om even alles te laten. Ga niet op zondagochtend uren voor de spiegel zitten om je make-up en haren zorgvuldig te verzorgen. Laat alles lekker de vrije loop en geniet van een rustig dagje. Terwijl je op de bank televisie kijkt, is er niemand die jou het kwalijk neemt dat je met een make-uploos hoofd beneden bent verschenen. Wist je dat het bovendien ook nog eens enorm gezond voor je huid is om af en toe een make-uploos dagje in te plannen? Zo krijgen je poriën even de vrijheid om te ademen en dat resulteert in een zichtbaar mooiere huid. De zondag is hier uiteraard de perfecte dag voor! Maak het geheel af met een mooie trainingsbroek en oude trui en je bent klaar om te loungen!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons