Deze herensieraden zijn de perfecte toevoeging voor je outfit! 0 7993

mannen sieraden

Sieraden enkel voor vrouwen? Welnee! Er zijn ook genoeg sieraden die niet mogen ontbreken bij mannen. Of het nu is om je alledaagse outfit af te maken of om gewoon elke dag te dragen. De afgelopen jaren zijn herensieraden steeds populairder geworden. Dat er meer vraag is naar herensieraden hebben ook de leveranciers van deze producten gemerkt. Zo wordt er meer aandacht besteedt aan een mannelijk design en stoere en robuuste materialen. In dit artikel vertellen we alles voor de meest verkochte herensieraden en geven we wat tips voor de modebewuste man.

Een herenarmband

De herenarmband is al sinds mensheugenis bekend, maar de afgelopen jaren zien we een duidelijke verandering in de vraag naar dit product. Zo willen mannen niet meer de standaard gouden armband. Ze willen iets unieks! Iets wat hun persoonlijkheid weergeeft en een extra toevoeging geeft aan hun uitstraling. Zeer populair zijn leren herenarmbanden, maar ook de tattoo armband wint aan populariteit. Ook vaders kunnen hun hart ophalen. Er zijn tegenwoordig genoeg manieren om een stoere herenarmband te graveren met de namen of initialen van je kinderen. De perfecte manier om ze altijd bij je te dragen.

Ringen kunnen niet ontbreken

Welke man draagt er nou geen ring? Een ring dragen is de ideale manier om jouw persoonlijkheid te weergeven met een kleine eyecatcher. Het is niet voor niets dat we een huwelijk sluiten met een ring. Niet alleen voor de ceremonie of de traditie, maar ook zodat we kunnen laten zien dat we bij iemand horen. Met een ring laat je een stukje van jezelf zien. Of dat direct eruit hoef te zien als een vrouwensieraad? Echt niet! Vooral gevlochten en brede ringen zijn enorm populair bij mannen. Ook zien we andere materialen dan bij vrouwenringen. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak staal gebruikt in herenringen.

Heren ketting: wel of niet doen?

De meeste mannen kiezen voor een ring of armband om hun outfit net dat beetje extra te geven. Maar wist je dat er ook heren kettingen bestaan die dit effect nog eens kunnen vergroten?  Natuurlijk hoeven die kettingen niet saai te zijn. Ook bij de heren kettingen zie je tegenwoordig een bijzonder en karakteristiek materiaalgebruik terug. Vooral lederen kettingen en zware kettingen zijn populair. Ook de oude vertrouwde ketting met naam wordt nog steeds verkocht.

Oorbellen heren

Oorbellen bij mannen? Daar zijn de meningen wel een beetje over verdeeld. De ene man is er dol op en de andere staat er met afschuw naar te kijken. Onze mening? Doe lekker wat voor jou prettig voelt. Als een oorbel voor jouw persoonlijkheid staat moet je dat gewoon doen. Dat hoeft niemand anders mooi te vinden. Het gaat om wie jij bent. Toch zien we ook bij de heren oorbellen dat er een zekere stijging is in de populariteit. Dit is waarschijnlijk vooral te wijten aan de stoerdere materialen die gebruikt worden. Ook is het uiterlijk van de meeste oorbellen enorm veranderd. Voor veel mannen is het als een tatoeage: een versiering aan je huid om te laten zien waar jij voor staat!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons