Boxershort kopen: waar op letten? 0 9256

boxershort mannen

De boxershort is misschien wel het meest verkochte herenondergoed ooit. De meeste vrouwen zijn blij dat de eeuwenoude ‘ballenknijper’ is vervangen door een stoere en degelijke boxer. Ondanks dat we er niet vaak over praten is het kopen van ondergoed niet zo makkelijk als het lijkt. Sommige materialen voelen nu eenmaal zeer onprettig en ook de juiste pasvorm is belangrijk. Heb je al eerder meegemaakt dat je pas gekochte boxers ergens achterin de kast verdwijnen omdat ze erg vervelend zaten? Ga dan eens aan de slag met de volgende tips & tricks. Zo ben je verzekerd van een fijne pasvorm!

Merk boxershorts of non-merk boxershorts?

De ene man zweert bij Calvin Klein boxershorts, de andere bij de welbekende Bjorn Borg shorts.  Maar maakt het eigenlijk uit of er een merk staat op je boxershorts? Dit is een vraag die alleen jij kunt beantwoorden. Als het voor jou belangrijk is om een merk boxershort te kopen moet je dat uiteraard gewoon doen. Naar onze mening is het enkel belangrijk dat een boxershort goed zit, kwalitatief sterk is en een leuk uiterlijk heeft. Als al deze punten aangevinkt kunnen worden maakt het vrij weinig uit of het een merk of non-merk boxershort is.

Hier moet je zeker op letten als je boxershorts koopt

  • Materiaal: het materiaal van een boxershort is enorm belangrijk voor het draagcomfort. Je wilt iets hebben wat ademt en luchtig aanvoelt. Ga dus nooit voor zeer zware of zwetende materialen. Katoen is een gangbaar materiaal voor boxershorts, maar ook bamboe wordt steeds populairder. Dit is vooral een populaire keus voor de warme zomers, omdat dit materiaal enorm goed ademt en luchtig aanvoelt op de huid.
  • De maat: uiteraard is de maat van de boxer ook enorm belangrijk. Hierbij is het vooral belangrijk dat je past. Een boxer moet niet te strak en niet te wijd zijn. Als hij te strak is loop je het risico dat je de hele dag je boxer goed moet doen. Bij een te wijde boxer laat het weer rare kreukels onder je broeken zien. Bijt je ook nooit vast op 1 maat! Net als bij kleren en schoenen kunnen de pasvormen van boxers enorm verschillen.
  • De lengte van de pijpjes: de pijpen van een boxershort zijn vaak een doorn in het oog voor veel mannen. Als je te korte pijpen hebt voel je continue je boxer omhoog kruipen en bij te lang voelt het al helemaal niet prettig. Om niet het gevoel te krijgen dat je twee broeken over elkaar draagt is het belangrijk om voor jou de ideale pijplengte te kiezen.
  • De pasvorm: bij de pasvorm van een boxer zit niet veel verschil. De meeste boxers sluiten erg mooi aan. Er zijn uiteraard ook boxers bekend die wat losser zijn in de pasvorm, maar zeg nou zelf: zal dat mooi staan onder je favoriete skinny jeans?
  • De prijs: de prijs is bij elke aankoop erg belangrijk. De prijzen van boxers zijn erg uiteenlopend. Ga je voor een merk? Dan kan je zo 25 tot 50 euro kwijt zijn aan een boxer. Een non-merk varieert meestal tussen de 2 en 10 euro. Aan jou de keuze!
Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons