Welke ketting past bij mijn outfit? 0 5525

welke vrouwenketting kiezen

Veel vrouwen zweren bij een ketting om hun outfit compleet te maken. Tegenwoordig zijn er dan ook ontzettend veel verschillende modellen in allerlei kleuren en maten. Heerlijk dat je keus hebt natuurlijk, maar dat maakt het direct ook wel een stuk lastiger om de juiste ketting te vinden voor je outfit. Want hoe doe je dat eigenlijk? Waar moet je op letten? Het belangrijkste waar je op moet letten bij het aanschaffen van een ketting is de halslijn van je outfit. Je hebt uiteraard een hele andere ketting nodig bij een coltrui of een diep decolleté. Lastig? Wij hebben de meest voorkomende halslijnen op een rijtje gezet en leggen uit welke ketting hierbij past.

Ronde halslijn

Dit is misschien wel de meest voorkomende halslijn ooit. Dit zie je vooral bij simpele basics en T-shirts zonder diep decolleté. Voor dit soort shirts is het helemaal fijn als je de boel een beetje opvrolijkt met een mooie ketting. Doe dit door een ketting met een ronde vorm te gebruiken, laat hem meelopen met de halslijn van je shirt. Je kunt ervoor kiezen om de ketting kort te houden, maar ook over je shirt heen laten hangen is een manier om je outfit net een tikje spannender te maken.

Lage halslijn

Bij deze halslijn is het belangrijk om nog wat van je huid te zien. Gebruik een korte ketting die je kleding niet raakt. Wil je toch een lange ketting? Zorg dat hij een stuk langer is dan de ‘gewone’ lange ketting. Ga voor eentje die ver onder de borst reikt of zelfs tot over je navel komt.

De col

Niets is fijner dan je op een kille dag kleden in een warme col. Vooral bij een col is het belangrijk dat je iets gebruikt om het geheel te breken anders is de kans groot dat het geheel een beetje saai wordt. Een ketting verleent zich hier perfect voor. Vooral lange ketting en kettingen met hanger zijn uitermate geschikt voor de col.

V-halslijn

De V-hals is enorm populair en geeft een leuk en speels effect aan je outfit. Om dit te behouden en het geheel net dat beetje extra te geven is het aan te raden om een ketting te gebruiken die de vorm benadrukt. Kies voor een V-hals ketting en laat deze je kleding niet raken om het effect te behouden.

Strapless

Juist bij een strapless outfit is het belangrijk om aan de accessoires te denken. Een blote hals vraagt uiteraard om een prachtig sieraad. Dit mag dan ook best wel over the top zijn. Wil je het klein houden? Ga dan voor een ronde en lage ketting om je hals. Ook kettingen die net over je kleding hangen passen erg goed bij de strapless look.

Waterval halslijn

Veel vrouwen stellen zich de vraag of het wel nodig is om een drukke outfit ook nog eens op te leuken met een ketting. Wij kunnen daar volmondig ‘ja’ op antwoorden. Juist bij een drukke outfit is het belangrijk om wat rust te creëren en contrast aan te brengen met een simpele ketting. Zorg voor een ketting die de hals net niet raakt of ga voor een langere en eenvoudige ketting om het geheel wat te breken.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons