Welke tas neem je mee tijdens een avondje uit? 0 3516

welke tas kiezen

Het is weer bijna zover: binnenkort kan je heerlijk genieten van een chique etentje en een feestje na afloop. Al maandenlang kijk je hier ontzettend naar uit, maar opeens rijst er toch wel een belangrijke vraag: welke tas neem je eigenlijk mee? Er is bijna geen enkele vrouw die zonder tas de deur uit gaat. Niet alleen handig voor je portemonnee, maar ook om je make-up, telefoon en andere handige dingen in te vervoeren. Toch past die lompe alledaagse handtas niet echt bij de chique outfit die je in gedachten had. Welk model past dan wel goed bij zulke gelegenheden?

Neem een clutch mee

Vrouwen die vaak een avondje uit gaan zullen dit beamen: met een clutch zit je altijd goed! Als je een avondje weg bent is het handig om een tas bij je te hebben voor je spullen, maar deze moet ook niet al te groot zijn. Een clutch past prima in je hand en beschikt over het ideale formaat om al je spullen netjes in op te bergen. Daarnaast is het erg simpel om de clutch op te bergen als je op de plaats van bestemming aankomt. Klein maar fijn!

Kleine schoudertas: wel of niet doen?

Veel vrouwen vinden het vervelend als ze continue op hun tas moeten letten. Ze hebben veel liever dat ze hem om hun schouder kunnen hangen. Critici zullen direct opmerken dat een clutch veel chiquer staat bij een jurk. Toch is dat niet altijd waar. Een kleine schoudertas kan je outfit compleet maken als je hem op de juiste manier draagt. Daarnaast moet hij ook goed passen bij je outfit. Stylisten gebruiken vaak de regel dat de kleur van je tas moet aansluiten op de rest van je accesoires en je schoenen. Zorg er in elk geval voor dat het kleurgebruik niet met elkaar vloekt. Speel je liever op safe? Kies dan voor een zwarte schoudertas, daar kan je nooit fout mee gaan.

Accentueer je lichaamsdelen met een chique tas

Wist je dat je bepaalde lichaamsdelen kunt accentueren met een tas? Als je een tas op de heup draagt zullen heupen meer in het zicht komen en optisch groter lijken. Als je juist beschikt over een zeer smalle taille en deze wilt benadrukken is het slimmer om een schoudertas te dragen.

Richtlijnen toepassen of zelf beslissen?

We hebben je in dit artikel een aantal richtlijnen gegeven die je kunt toepassen als je een avondje weg gaat. Natuurlijk hoef je dit niet toe te passen als je hier zelf hele andere ideeën over hebt. Ga voor wat jij fijn vindt en wat het beste past bij jouw outfit. Als jij je prettig voelt, met de tas die je gekozen hebt, zal je dit uitstralen. En dat doet pas echt wat voor je uitstraling!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons