6 redenen om deze winter een onesie te dragen 0 3008

Onesie dragen

Voor velen is een onesie hun favoriete chille kleding tijdens de winter. Tijdens de koude wintermaanden is er niks lekkerder als op de bank hangen met je onesie aan. Een onesie is een lekker dik en warm huispak. Veel mensen verkiezen hun onesie boven hun pyjama, badjas of joggingbroek. Daarom hebben wij 6 redenen om deze winter een onesie te dragen op een rijtje gezet!

Wat zijn onesies?

Onesies zijn relatief nieuw en worden gezien als een modern en comfortabel huispak. Onesies zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo ook voor kinderen, zo heeft Hunkemöller sinds kort een onesie kind assortiment. Erg leuk en schattig deze onesies! Een onesie kan je gemakkelijk aantrekken door middel van een simpele ritssluiting aan de voorkant. De meeste onesies zijn bedoeld om heerlijk in te chillen.

onesie kind

Redenen om een onesie te dragen

De trend van onesies zorgt ervoor dat veel mensen hun onesie boven hun joggingbroek of pyjama verkiezen als ze een dagje gaan chillen. Heb je nog geen onesie in de kast liggen? Dan moet je binnenkort echt eens gaan shoppen, want eenmaal een onesie gedragen is altijd een onesie dragen in huis. Onze redenen waarom ook jij het fijne van een onesie moet ervaren:

  1. Het grootste voordeel van onesies is dat ze gewoon enorm lekker zitten, dit is dan ook de voornaamste reden om een onesie te dragen. Een onesie zit gewoon enorm chill, mede doordat dit huispak lekker losjes zit.
  2. Lekker warm. Zeker tijdens de koude wintermaanden is het heerlijk om een onesie te dragen. Met een onesie aan zal je het niet snel koud hebben.
  3. Een onesie kan je gemakkelijk en snel aan en uit trekken. Zo heb je geen gestuntel, wat je bijvoorbeeld bij een badjas wel hebt.
  4. Heerlijk zacht. Onesies zijn gemaakt van een heerlijke zachte stof, wat zorgt voor een lekker draagcomfort en een hoog aai en knuffel gehalte.
  5. Onesies zien er gewoon enorm schattig uit. Hoe leuk is die muts met oortjes of het staartje aan de achterkant? Geweldig toch!
  6. Pyjama te koud om in te slapen? Dan trek je toch je onesie aan. Gegarandeerd dat je het niet koud gaat hebben!

Geschiedenis van de onesie

De term onesie betekent in het Engels eigenlijk een baby pyjama dat uit één deel bestaat bedoeld. In 2008 werden jumpsuits erg populair, vervolgens gebruikte de Engelse pers de term onesie om te spotten met het feit dat volwassenen een “baby kledingstuk” dragen. Deze term, die dus eigenlijk spottend bedoeld was, is gebleven en wordt tegenwoordig gebruikt als originele term voor de comfortabele huispakken. In 2013 werden onesies steeds populairder. Tegenwoordig kent (bijna) iedereen de term onesie en hebben de meeste wel een onesie in hun kledingkast liggen. Onesies zijn er dan ook in allerlei vormen, maten, kleuren en modellen voor jong en oud. Waar onesies eerst vooral door vrouwen gedragen werden zijn er ook steeds meer mannen die thuis een onesie dragen. Zeker bij avonden voor de televisie of een relaxed dagje thuis mag een

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons