Haal de designer in jezelf naar boven! 0 1619

Haal de designer in jezelf naar boven

We hebben het allemaal wel eens: je ziet een ontwerp, of zelfs een kunstwerk en je denkt ‘dat kan ik beter’. Maar zo’n kans om het beter te doen, komt zelden voorbij. Gelukkig zijn er tegenwoordig online steeds meer manieren te vinden waarop jij eenvoudig zelf aan de slag kunt. Bijvoorbeeld om je eigen kleding deels vorm te geven met jouw favoriete kleuren of een foto. Maar ook om het hoesje van je iPad een persoonlijke touch te geven. In deze blog duiken we daar even wat dieper in. Wat is er allemaal mogelijk en waar kun je inspiratie uithalen?

Foto’s, logo’s en kleuren
De meest persoonlijke touch geef je natuurlijk door een foto op je iPad-hoesje te laten drukken. Dit is natuurlijk extra leuk als je het cadeau geeft. Je hoeft hierbij niet handig te zijn met Photoshop, je kunt vaak in een online editor eenvoudig een collage of achtergrond voor je foto maken. Het drukken van een logo van bijvoorbeeld je bedrijf of sportvereniging werkt precies hetzelfde. Je uploadt de afbeelding en je bent ready to go. Om het hoesje dan helemaal af te maken kun je nog de juiste kleur kiezen voor de achtergrond, dit is vooral handig als je met je foto niet het complete hoesje wil vullen.

Softcase of cover
De keuze voor het ontwerp is geheel afhankelijk van je smaak, maar ook voor het gebruiksgemak heb je een keuze te maken. Wil je een hoesje voor alleen de achterkant van je iPad, of wil je een cover die zich dichtklapt over het scherm? De laatste optie biedt je als voordeel dat je de cover ook als standaard kunt gebruiken zodat je iPad blijft staan: ideaal als je een film kijkt op je iPad!

Inspiratie
Heb je zelf geen inspiratie, of ben je gewoon heel benieuwd wat anderen ontworpen hebben? Internet staat er vol mee! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de iPad hoesjes op Hoesjemaken.nl. Daar zie je bij elk model iPad een mooi voorbeeld van een ontworpen iPad hoesje. Voor nóg meer inspiratie kun je natuurlijk ook gewoon Google raadplegen, ook daar vind je legio voorbeelden.

Zelf aan de slag
Genoeg inspiratie opgedaan voor je eigen ontwerp? Of wil je toch nog even een aantal dingetjes uitproberen? Bij websites als Hoesjemaken.nl kun je direct aan de slag met je ontwerp en je foto. Zo heb jij binnen no-time een mooi hoesje voor jezelf of om cadeau te geven!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons