Ben jij al klaar voor een modebewust nieuw schooljaar? 0 1887

Voor veel studenten is de vakantie over een kleine maand weer voorbij. De overgang van vakantie vieren naar hard studeren is voor sommige mensen best wel lastig om te maken. Het shoppen voor schoolspullen helpt ons gelukkig wel al om een beetje in de sfeer te komen. Er gaat immers niks boven nieuwe en modebewuste schoolspullen. Wie zegt dat studeren saai hoort te zijn? In dit artikel geven we je een aantal tips hoe jij het aankomende schooljaar fashionable kan beginnen!

Creëer een rustgevende en sfeervolle studeerplek

Allereerst is het van essentieel belang om een studeerplek te creëren in jouw kamer. Als je beschikt over een plekje om in alle rust te studeren, zal je merken dat je minder moeite hebt om je te concentreren en zal het studeren uiteindelijk efficiënter verlopen. Leg je etui, pen, aantekeningen en laptop in dit hoekje en haal alle andere stoorzenders weg. Door ervoor te zorgen dat je telkens op dezelfde plek studeert, zal je merken dat je hersenen direct aan staan hier. Je weet wat hier van je verwacht wordt. Tip: leg alle benodigdheden binnen handbereik, zo hoef je niet meer van je studeerplek op te staan. Uiteraard mag een studeerplek er wel een beetje aangekleed uitzien. Dat maakt het studeren direct een stuk leuker. Koop wat mooie kaarsen of hang een leuk schilderij op om van het studeerplekje dé eyecatcher van jouw kamer te maken.

studeerplek

Haal je schoolspullen tijdig in huis

Veel studenten maken de fout om hun schoolspullen pas op het allerlaatste moment aan te schaffen. Het nadeel hier van is dat de meeste spullen dan allang uitverkocht zijn. Er is niets vervelender dan een nieuw jaar beginnen zonder de juiste spullen op zak. Bovendien zijn de leukste schoolspullen dan al uitverkocht en moet je het vaak doen met de standaard schriften, schoolagenda en notitieboekjes. Vind je het lastig om te bedenken welke schoolspullen je allemaal nodig hebt? Bekijk dan eens de website van jouw school of lees de nieuwsbrieven eens goed na. Vaak delen ze een lijst met spullen die niet mogen ontbreken in jouw schooltas. Schooljaar

Shop voor een nieuwe outfit

Een nieuw schooljaar begin je uiteraard altijd helemaal in stijl. Je mag jezelf dan ook best wel even verwennen voordat het schooljaar begint. Schaf een nieuwe en stijlvolle outfit aan om het nieuwe schooljaar direct fris van start te gaan. Denk er wel aan dat je je prettig moet voelen in de outfit. 15 centimeter hoge hakken staan uiteraard fabulous tijdens een chique diner, maar is misschien niet helemaal verstandig binnen school. Bespaar je zelf een paar pijnlijke voeten en enkels aan het einde van de dag en ga voor een stijlvolle en passende outfit.

Een nieuwe schooltas aanschaffen

Is jouw schooltas nodig aan vervanging toe of ben je de oude zat? Laat je dan niet direct verleiden tot de meest stijlvolle tassen. Je ziet tegenwoordig enorm veel tassen die er prachtig uitzien, maar gewoon niet praktisch zijn. Bedenk eerst wat je allemaal mee moet nemen elke dag en zorg er dan voor dat de kwaliteit van je tas hier ook op berekend is. Met een combinatie van stijlvol en kwaliteit is de keuze voor de perfecte schooltas vast snel gemaakt.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons