Pyjama’s: het perfecte cadeau voor kinderen 0 1415

Pyjama’s

Speelgoed, speelgoed en nog eens speelgoed. De lijstjes voor 5 december staan er vol mee. En vaak hebben kinderen al zoveel speelgoed. Bij veel gezinnen wordt Pakjesavond gevierd bij opa en oma. Vervolgens ook nog eens thuis met met gezin. Het gevolg: een huis vol met speelgoed. Geef daarom juist ook iets wat kinderen aan kunnen trekken, zoals een pyjama. Een pyjama er bij kan altijd: het past in de zak en is zeker geen duur cadeau.

Lekker luieren in het weekend

Met de winterse kou in het vooruitzicht is een comfortabele pyjama een must. De feestdagen zijn het ideale moment om een pyjama cadeau te doen. Een pyjama is lekker warm in bed maar ook heerlijk om in te relaxen. Een relaxdag is een verleidelijke activiteit voor op een regenachtige of koude dag in het weekend of in de aankomende schoolvakanties. Laat de kou maar komen en houd een pyjamadag.

Vrolijke en kleurrijke pyjama’s en meer

Een pyjama moet natuurlijk leuk zijn en comfortabel aanvoelen. Daarnaast is een goede kwaliteit ook belangrijk. Het zou zonde zijn als de pyjama snel krimpt of als de boorden hun elasticiteit verliezen. Pyjama’s van Fun2Wear zij iedere collectie weer verrassende en kleurrijke ontwerpen om van te houden en vrolijk van te worden. Zowel voor kinderen en papa’s en mama’s biedt Fun2Wear alles op het gebied van ondermode. Er zijn boxers en hemdjes voor jongens en meisjes. Voor de papa’s en mama’s heeft Fun2Wear heerlijk zittende boxers. En voor de dames comfortabele en fleurige big shirts. Voor elk gezinslid is er dus fijn textiel van hoge kwaliteit dat duurzaam is geproduceerd en ook nog eens betaalbaar is.

Bent u op zoek naar duurzaam en verantwoord textiel?

Hippe pyjama’s en ondergoed van duurzame kwaliteit mogen niet ontbreken in uw collectie. Als u uw collectie wilt uitbreiden met bijzonder textiel is het merk Fun2Wear van M.G. van Meel een prachtige aanvulling. M.G. van Meel is een ondermode groothandel en levert verantwoord geproduceerd textiel. Wij leveren zowel aan grote warenhuizen als aan kleinere retailers. Onze ecologische merken Fun2Wear, Funderwear, Frogs & Dogs zijn van hoge kwaliteit en daarnaast ook betaalbaar. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd welke collecties u nu kunt bestellen? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 010-451 99 77. U kunt een mailtje sturen naar info@mgvanmeel.com.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons