Verschillende manieren om je horloge op je outfit af te stemmen 0 1213

Verschillende manieren om je horloge op je outfit af te stemmen

We weten allemaal hoe belangrijk het is om extra veel aandacht aan het uiterlijk te besteden. Niet alleen om jouw uitstraling te verbeteren en hiermee een betere indruk op je omgeving te maken, maar ook om je simpelweg lekkerder in je vel te voelen. Wanneer je niet lekker in je vel zit en het liefst de hele dag op de bank wilt hangen, kan het juist helpen om veel aandacht aan je haar en kleding te besteden. Je zal merken dat je je hierdoor direct een stuk beter voelt. Fake it till you make it!

Doordat we ons steeds meer bewust zijn van de invloed van mode en accessoires, zijn we ons ook meer bewust in de keuzes die we maken. Accessoires zijn een geweldige manier om jouw outfit net dat beetje extra’s te geven. Horloges zijn met stipt op nummer één de meest gekozen accessoires van dit moment. Tijdloos, verfijnd en elegant. Genoeg redenen dus om toch die armani horloge aan te schaffen. Maar waar denk je aan als je deze op je outfit wilt afstemmen? Kun je zomaar voor ieder horloge kiezen? In dit artikel geven we enkele nuttige stylingtips.

Verschillende soorten horloges

Enkele jaren terug waren horlogemakers nog bang voor het einde van een tijdperk. Met de komst van de smartphone was het helemaal niet meer zo belangrijk om te kunnen klokkijken. Met één blik op je smartphone was je direct op de hoogte van de tijd. Waarom zou je dan ook nog eens voor een horloge kiezen? Die angst bleek onnodig. Inmiddels weten we allemaal dat het horloge hier is om te blijven. Het zal altijd een geweldig fashion item zijn. Functioneel of niet. Nostalgie wint het altijd.

Doordat horloges doorgaans niet meer enkel voor praktische doeleinden worden aangeschaft, zien we ook dat het aanbod hierop is aangepast. De modellen worden steeds moderner en stijlvoller. Je kunt de verschillende horloges in ongeveer drie categorieën verdelen:

  • Klassieke dameshorloges zijn nog altijd enorm populair. Deze zijn te herkennen aan hun tijdloze en professionele uitstraling. Een klassiek horloge geeft jouw een betrouwbare look en kan voor dagelijks gebruik worden ingezet. Deze mooie stijl kan je bijvoorbeeld bewonderen bij een cluse horloge.
  • Sportieve horloges danken hun naam aan het sportieve design. Wees trouwens niet bang: sportieve horloges hoeven echt niet alleen tijdens het sporten gedragen te worden. Ook wanneer je liever hele dagen op de bank hangt is een sportief horloge een prima eyecatcher om jouw pols.
  • Trendy horloges zien er vaak net wat anders uit dan normaal. Ze beschikken over een bijzonder design en zijn perfect voor vrouwen die niet houden van het gebruikelijke. Trendy horloges zijn vaak te herkennen aan en bijzondere vormgeving en hippe kleuren.
cluse horloge
Cluse horloge

Hoe maak je de perfecte keuze?

Natuurlijk wil je dat jouw horloge perfect op iedere outfit wordt afgestemd. Bedenk daarom goed wat jouw voorkeur heeft. Wil je liever één goed horloge kopen dat met iedere stijl te combineren is? Of koop je verschillende horloges, zodat je deze kunt afstemmen op de outfit?

Houd tevens rekening met de sieraden die je nu al draagt. Wanneer je nu voornamelijk gouden sieraden draagt, dan is het misschien ook wel zo leuk om een horloge te kiezen die bij deze sieraden past.

Bepaal tevens wanneer je het horloge precies gaat dragen? Vind je het vooral fijn om deze te dragen voor een zakelijke look op kantoor? Dan zal dit een geheel andere aankoop worden dan als je een horloge zoekt voor tijdens het stappen. Laat je eventueel adviseren door een juwelier.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons