Zo kleed je je trendy en comfortabel voor een rustige dag thuis! 0 654

Zo kleed je je trendy en comfortabel voor een rustige dag thuis!

Op sommige momenten heb je even weinig zin en tijd om aandacht aan je looks te besteden. Je ligt liever met een halve knot en joggingbroek op de bank dan dat je in de weer gaat met stijlvolle outfits. Dat begrijpen wij heel goed. Toch is je outfitkeuze voor een groot deel bepalend voor de gemoedsrust. Als jij je niet lekker in je vel voelt en daarom ook minder aandacht in je uiterlijk investeert, zal je in een vicieuze cirkel terecht komen. Fake it till you make it! Om er toch leuk uit te zien op deze dagen en je iets prettiger te voelen, hebben wij een aantal slimme tips voor je!

Laten we eerlijk zijn, de meest comfortabele outfits zijn vaak niet het meest trendy. Een oversized trui en een oude legging zitten misschien heerlijk, maar erg flatterend zijn ze niet. Ook al zijn er momenten waarop je dit misschien helemaal niets interesseert, zijn er wel een aantal dingen die je kunt doen om jouw comfy outfit toch nog een beetje trendy te maken. Zelfs als je eigenlijk helemaal de deur niet uit hoeft. Wij zetten een aantal tips voor je op een rijtje.

De ultieme chill outfit

Iedere vrouw heeft wel een comfy outfit die ze het liefst iedere dag draagt, maar wellicht minder fijn buitenshuis is. Lekker online spelletjes spelen, een dagje op de bank hangen. Dat doe je het liefst in deze outfit. Het doel is om die ultieme chill outfit na te maken, maar dan in een stijlvol jasje. Bedenk daarom goed wat jij zo fijn vindt aan jouw ultieme chill outfit. Is het de loszittende stof? Of misschien wel de elastieken band in de broek? Maak hier dan gebruik van.

De ultieme chill outfit

Een oversized sweater kan heel stijlvol zijn, mits je deze met de juiste kledingstukken combineert. Kies dus niet voor die oude legging of trainingsbroek. Ga voor een heerlijke stretch broek met jouw favoriete trui en maak het geheel af met een mooie ketting of armband. Zo creëer je een stijlvolle en comfy outfit, waar je ook gerust even een boodschap in kunt doen.

Vermijd strakke kleding

Het geheim achter comfortabele outfits is dat ze vaak lekker losjes zijn. Hierdoor heb je geen last van een strak gevoel om je lichaam, waardoor je van enorme bewegingsvrijheid geniet. Dit kan natuurlijk ook gewoon bij je alledaagse outfits. Je hoeft jezelf niet iedere dag in die strakke skinny jeans te hijsen. Een lekkere stretch broek en oversized trui is voldoende voor een fijne comfy look.

Kies overigens niet voor te losse kleding, want hier kan je je ook weer gaan irriteren. Bovendien kunnen oversized kleding je ook nog eens veel groter laten lijken dan je in werkelijkheid bent. Schaf daarom losvallende modellen in je eigen maat aan. Ga niet expres nog ruimer kopen, want dat ziet er veel minder trendy uit. Zo geniet je van een comfy outfit die je nog geheel naar wens kunt combineren met accessoires. Zo beschik je al over een heel andere look die toch nog erg comfortabel zit. Win-win!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons