3 raamdecoratietips voor een trendy interieur 0 1558

3 raamdecoratietips voor een trendy interieur

Is je interieur toe aan een opfrisser of ontbreekt er nog iets, maar je weet niet wat? Raamdecoratie is de oplossing! Maak je interieur compleet door de juiste raamdecoratie te kiezen voor in jouw huis. Gebruik deze 3 raamdecoratietips voor een trendy interieur!

Geef je interieur een make-over

Soms is het echt nodig om je interieur een make-over te geven. Dat kan op veel manieren, maar denk je er wel eens over na om je raamdecoratie te vervangen? Nieuwe raamdecoratie kan namelijk voor een compleet andere look zorgen! Er bestaan veel verschillende soorten raamdecoratie in verschillende kleuren en materialen, zodat jij weer eens voor wat anders kan kiezen. Kies je voor houten jaloezieën, dan creëer je een stoer en natuurlijk uiterlijk binnen je interieur. Je kunt ze makkelijk bedienen, waardoor je zelf de lichtinval en privacy in jouw huis bepaalt. Of kies voor een rolgordijn, waarbij je keuze hebt uit een groot assortiment aan kleuren. Voor elke interieurstijl is er wel geschikte raamdecoratie te vinden om jouw huis een echte make-over te geven! Kijk eens op de website van ilumio voor de mooiste raamdecoratie.

Geef je interieur een make-over

Gebruik isolerende raamdecoratie

Wist je dat bepaalde soorten raamdecoratie een isolerende functie hebben? Deze isolerende functie zorgt ervoor dat jouw huis in de zomer lekker koel blijft en in de winter juist lekker warm is! Plisségordijnen zijn een goed voorbeeld van raamdecoratie met een isolerende functie. Plisségordijnen bestaan uit twee stoflagen die een honingraat structuur vormen, waardoor ze een ruimte goed isoleren. Ook gordijnen hebben een isolerende werking, met name verduisterende gordijnen vanwege de stofdikte. Kies dus niet alleen voor raamdecoratie omdat dit mooi is, maar ook omdat het praktische voordelen heeft!

Creëer privacy en sfeer

Een laatste handige tip voor een trendy interieur is om sfeer te creëren door gebruik te maken van mooie raamdecoratie. Gordijnen hangen niet alleen voor de ramen om je huis te verduisteren, maar kunnen ook een sfeermaker zijn. Echte sfeermakers zijn vouwgordijnen. Deze geven een romantische, huiselijke en klassieke sfeer in een ruimte. Dit geeft een warm en fijn gevoel aan je woonkamer of slaapkamer. Ook kun je kiezen voor duo-rolgordijnen. Zo breng je makkelijk sfeer in huis, doordat de verschillende stofstroken in het gordijn spelen met de lichtinval in huis.

Raamdecoratie kan ook zorgen voor privacy. Kies je voor plisségordijnen, dan kun je gebruik maken van de top down bottom up functie, waardoor je zowel de boven- als de onderkant van de gordijnen individueel van elkaar kunt bewegen. Zo bepaal je zelf in welke mate nieuwsgierige ogen binnen kunnen kijken in jouw huis!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons