3 tips voor betaalbare kinderkleding 0 543

3 tips voor betaalbare kinderkleding

Kinderen groeien als kool. Soms lijkt het wel alsof je net een gehele nieuwe garderobe gekocht hebt en ze er de volgende maand alweer uit gegroeid zijn. Vooral de eerste paar jaar in het leven van je kind zal je enorm veel geld aan kleding uitgeven. Van een hulpeloos baby’tje van circa 50 centimeter groeit deze al gauw uit tot een eigenwijze kleuter van ruim een meter groot. In de tussentijd verslijt je dus heel veel kleding. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gaten en vlekken die er binnen no-time in zitten. Daarom is het niet gek dat ouders graag op de aanschaf van kinderkleding willen besparen. Maar waar koop je betaalbare kinderkleding en zorg je er ook nog eens voor dat jouw kids er altijd stijlvol uitzien? Hieronder vind je 3 handige tips!

1.         Koop vooruit in de sale

De sale, aan het eind van ieder seizoen kijken ouders weer reikhalzend uit naar dit moment. Eindelijk eens geen enorme prijzen, maar gewoon fijne prijsjes voor kwalitatieve kledingstukken. En met dank aan een kortingscode bol.com ontvang je ook nog eens extra korting over de sale items. Nu het najaar er weer aan zit te komen, is de huidige zomercollectie enorm afgeprijsd. Wellicht beschik je al over voldoende zomerkleding voor je kindjes, maar het kan toch verstandig zijn om een blik te werpen voor volgend jaar.

Veel ouders durven het niet te gokken om nieuwe kleding voor volgend jaar te kopen, maar tijdens de sale profiteer je soms van maar liefst 70% korting op nieuwe items. Dat is het dan ook zeker waard om alvast in een nieuwe garderobe te investeren. Bovendien weet je waarschijnlijk zelf aardig in te schatten hoeveel je kindje groeit. Je kunt er ook voor kiezen om zijn groeicurve door te trekken naar volgend jaar. Wanneer hij of zij altijd een eigen lijntje volgt, kan je een redelijke inschatting maken van hoe groot hij zal zijn in het voorjaar van 2020. Op basis van die informatie kan je weer nieuwe kleding aanschaffen. Vooruit kopen in de sale kan je enorm veel geld besparen. Maak hier dan ook slim gebruik van.

Koop vooruit in de sale

2.         Koop tweedehands

Iedere ouder kent het probleem: je hebt net allemaal nieuwe kleding gekocht en je kids zijn binnen no-time weer een maatje verder. Hierdoor blijf je soms met kleding zitten die nog zo goed als nieuw zijn. Zonde om die zomaar weg te doen. Het is dan ook niet vreemd dat je enorm veel tweedehands kinderkleding kunt vinden. Als je goed zoekt kan je waardevolle schatten ontdekken. Soms zelfs merkkleding in nieuwstaat voor enkele euro’s. Natuurlijk kan je er zelf ook voor kiezen om oude kleding van je kind te verkopen. Met het geld wat je ophaalt kun je vervolgens weer nieuwe kleding kopen. Zo houd je wat meer geld in eigen zak.

3.         Basic artikelen

Natuurlijk is het leuk om allemaal setjes te kopen, maar het is toch zonde als je tig kledingsetjes moet kopen omdat deze moeilijk los van elkaar te combineren zijn? Investeer daarom in een aantal basic artikelen, zodat je oneindig veel combinaties kunt maken. Hierdoor heb je niet alleen minder kleding nodig, maar prikkel je ook nog eens je eigen creativiteit!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons