3 tips voor een leuk dagje shoppen met je vriend/vriendin 0 1298

3 tips voor een leuk dagje shoppen met je vriend:vriendin

Shoppen, je kan de meeste vrouwen niet gelukkiger maken. Alhoewel, alleen vrouwen? Ook mannen zijn vaak dolgelukkig als ze een paar geliefde items kunnen scoren. Toch lijkt het doel van shoppen voor vrouw en man toch anders te zijn. Waar de vrouw het meer als een leuk uitstapje ziet en hoopt nog wat leuks op de kop te tikken, zal de man eerder gericht shoppen. Als je met je vriend of vriendin gaat shoppen kan dit dan ook nog wel eens frustraties opleveren. Als jullie beide een ander doel voor ogen hebben, gaat het al snel mis. Hoe scoor je dan toch die prachtige Van Bommel schoenen zonder met ruzie uit de stad te gaan? Wij geven 3 tips voor een gegarandeerd leuk dagje shoppen met je vriend of vriendin.

1.         Geniet van de dag samen

Wees je er van bewust dat het shoppen ook een momentje voor jullie tweeën is. Geniet daarom van dit gelukzalige gevoel en geef elkaar de ruimte en tijd om hetgeen te doen waar ze voor kwamen. Maak er bovendien iets gezelligs van. Al ligt jou hart misschien niet bij urenlang shoppen en ieder winkeltje afstruinen (zonder iets te kopen!), maak er iets moois van!

Ga lekker samen lunchen, zoek een terrasje op of eindig de dag met een bezoekje aan de bioscoop. Zo hou je het voor beide partijen leuk én kunnen jullie onderweg nog de nodige essentials aanschaffen.

Geniet van de dag samen

2.         Maak thuis een lijstje

Zijn jullie beide geen mensen voor urenlang shoppen en levert het juist frustraties op als je niets naar jouw zin kan vinden? Of als je halverwege de trip niet meer weet wat je precies nodig had en dan maar lukraak items gaat aanschaffen? Voorkom dan dit probleem door jezelf goed voor te bereiden. Controleer voor jullie bezoekje aan het winkelcentrum dan de websites van de diverse winkels die daar aanwezig zijn. Hou hier ondertussen een lijstje bij van de spullen die je écht nodig hebt. Schrijf vervolgens op waar ze deze items verkopen en voor welke prijs. Zo verkopen ze Floris van Bommel riemen meestal niet bij een doorsnee confectiewinkel. Een speciaalzaak kan dan noodzakelijk zijn. Door vooraf onderzoek te doen kan je doelbewust zoeken en is het klusje zo geklaard. Dan kunnen jullie de rest van de dag besteden aan elkaar!

3.         Trek makkelijke kleding aan

Soms maken mensen de fout om onprettige kleding te dragen tijdens het shoppen. We hoeven vrouwen natuurlijk niet uit te leggen dat een hele dag met naaldhakken door de stad lopen geen goed idee is. Maar ook voor mannen geldt dat je goed op je outfit moet letten. Trek bijvoorbeeld geen ingewikkeld overhemd aan als je meerdere shirts moet passen. Dat levert alleen maar frustraties op. Probeer tevens je portemonnee niet in je kontzak te doen, maar stop deze eventueel in de tas van je vriendin. In drukke winkelcentrums is diefstal helaas nog steeds een bekend probleem.

Zorg er dus voor dat je gemakkelijk kunt bewegen en je portemonnee veilig is opgeborgen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons