4 label tips voor op school of schoolkamp 0 1208

4 label tips voor op school of schoolkamp

Natuurlijk is het belangrijkste dat je kinderen op school of op schoolkamp plezier hebben, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en zich nergens zorgen over hoeven te maken. Voor jou als ouder is het echter wel fijn als je kind ook weer thuiskomt met alle spullen die je hem of haar hebt meegegeven. Daarom is deze blogpost op jou gericht, waarbij we je 4 tips geven om ervoor te zorgen dat je kind elke keer met al zijn spullen terugkomt als hij terugkomt van school!

Koop in bulk

Natuurlijk nemen je kinderen veel spullen mee op schoolkamp. Dit maakt de kans alleen maar groter dat er dingen niet terugkomen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de jassen die altijd bij elkaar hangen, de sportbroekjes of shirts die gewassen worden of de slaapzak die mee gaat op schoolkamp. Koop daarom de labels in bulk in. Je kunt er namelijk nooit genoeg hebben. Ook voor nieuwe spullen die je voor je kind koopt kunnen de labels namelijk van pas komen!

Standaard label

Maak daarnaast gebruik van een standaard label. Geen standaard label die iedereen heeft, maar een standaard label voor jouw kind. Gebruik op elk product van je kind hetzelfde label. Zo is deze namelijk erg herkenbaar en kan deze niet snel verward worden met het label van andere kinderen. Via TopEtiketten.nl heb je de mogelijkheid om zelf labels te ontwerpen, waardoor je ze specifiek voor jouw kind samen kunt stellen. Heb je meerdere kinderen, dan kun je ook voor hen eigen labels maken.

Zorg voor waterdichte labels

Ook is het belangrijk dat de labels van je kinderen waterdicht zijn. Natuurlijk zijn je kinderen een stuk roekelozer, waardoor ze bijvoorbeeld nog wel eens in de sloot of in het meer vallen. Daarnaast is het altijd handig dat de labels waterdicht zijn, zodat je de kleren gemakkelijk in de was kunt doen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de labels van de kleding af gaan.

Ook voor spullen die je in de vaatwasser doet, zoals flessen, bidons of lunchboxen, is het belangrijk dat deze waterdichte labels bevatten. Dan kun je ze namelijk gewoon in de vaatwasser doen, zonder dat je telkens het label eraf hoeft te halen en steeds nieuwe labels op deze producten moet doen.

Maak ze rondom vast

Tot slot is het erg belangrijk om, zeker bij kleding labels, ervoor te zorgen dat deze aan alle kanten vastgemaakt zitten aan de kleding. Dit brengt namelijk twee belangrijke voordelen met zich mee. Allereerst gaan ze heirdoor niet loshangen en kunnen ze dus ook niet gaan irriteren bij je kind. Daarnaast is het een label met de naam van je kind erop, waardoor het ook niet belangrijk is dat er was instructies of iets vergelijkbaars op staat. Het belangrijkste is namelijk dat de naam van je kind goed leesbaar is.

Zoals je leest, zijn er aantal belangrijke tips om ervoor te zorgen dat de kans dat je kinderen spullen kwijtraken zo klein mogelijk is. De belangrijkste? Koop er genoeg en zorg dat je ze goed vastmaakt!

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons