Een geslaagde dag shoppen met je zus 0 1073

Een geslaagde dag shoppen met je zus

Is het alweer een tijd geleden dat je op stap gegaan bent met je zus om te shoppen? Dan is het tijd om haar te bellen om te gaan shoppen. Neem allebei een kijkje in die overvolle agenda en plan de eerst mogelijke datum in om te gaan shoppen. Waarom? Je zus is jouw beste vriendin en begrijpt jou het allerbeste. Handig bij het maken van een keuze wanneer je weer eens twijfels hebt na het passen van die mooie laarzen.

Begin met een goed ontbijt

Een goed begin van de dag begint met een stevig ontbijt. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en geeft jou energie om van deze dag een succes te maken. De meeste winkels gaan pas om 10.00 uur open (op zondag om 12.00 uur) dus alle tijd voor een ontbijt met je zus. Tijdens het ontbijt kan je heerlijk even bijkletsen onder het genot van een kop koffie. Ook kan je het gelijk even hebben welke items je op het shoplijstje hebt staan en een route uitstippelen om die te scoren. Natuurlijk wordt er ook nog even lekker geroddeld zoals alleen zussen dat kunnen.

Starten met shoppen

Wanneer je het ontbijt naar binnen hebt gewerkt kan het shoppen beginnen. Denk er wel aan om een tas mee te nemen van huis? Tegenwoordig moet betalen voor een plastic tas en de kans is groot dat je nog wel eentje thuis hebt liggen. Los gezien van de kosten komt dit ook het milieu ten goede.

Late lunch

Na een heerlijke dag shoppen mag een late lunch natuurlijk niet ontbreken. Van al dat shoppen krijg je honger en de meeste zijn zichzelf niet wanneer ze trek hebben. In je enthousiasme kan het zomaar zijn dat je toch nog iets vergeten bent van je lijstje. Heerlijk even bijpraten tijdens een versnapering om vervolgens dat laatste item nog even te scoren voordat jullie weer richting huis gaan.

Lifestyle- en fashionartikelen van Zusss

Heb je weleens gehoord over het merk Zusss? Dit kledingmerk is opgericht ruim 10 jaar geleden opgericht door de zussen Sietske en Femke. Alle lifestyle- en fashion artikelen worden ontworpen door de twee zussen. Naast de Zusss webshop worden de producten verkocht bij ruim 450 verkooppunten. Naast Nederland worden de producten ook in België en Luxemburg verkocht. Benieuwd naar een verkooppunt in de stad waar je wilt gaan shoppen? Neem dan een kijkje op de website voor een goed overzicht van de verkooppunten.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons