Met deze apps vind je binnen no-time jouw herfstgarderobe! 0 1270

kleding apps

De herfst komt er weer bijna aan! Kan jij nog wel een aantal nieuwe outfits gebruiken voor de herfst? Geen stress. Gelukkig zijn er vandaag de dag apps beschikbaar die je helpen bij het kopen of samenstellen van jouw ideale herfstkleding.  Lees snel verder en begin vandaag nog met het perfectioneren van jouw herfstgarderobe.

The Hunt

Iedereen kent het wel. Je wilt altijd de mooiste schoenen, kleding of accessoires kopen voor het liefst zo laag mogelijke prijzen. Shoppen is eigenlijk gewoon een soort jacht. Daarom is deze app een handig hulpmiddel. Met The Hunt krijg je inzicht in trends, maak je lijstjes en kan je advies vragen over je stijl.

Apps van jouw favoriete winkels

Veel kledingwinkels zien de vraag vanuit de markt voor apps. De kans is dan ook groot dat jouw favoriete kledingwinkel beschikt over een eigen app. Zo heeft de Zara een app maar ook de webshop Zalando. Kijk dus vooral eens in de App Store of jouw favoriete winkel erbij staat.

Zalando

Ten slotte willen we je erop wijzen dat het gebruiken van apps je internetbundel kan opmaken. Je kan een  Sim Only abonnement vergelijken om zo het meest geschikte abonnement te kiezen. Een goed voorbeeld hiervan is het Sim Only abonnement van Simyo.

Asos

Asos is één van de meest populaire webshops van het moment. Het is een modehuis bomvol hippe items voor jong- en oud. En het mooie van de webshop is dat er veel kledingstukken te koop zijn voor een lage prijs. Asos heeft een eigen app die constant wordt bijgehouden. Misschien wel gevaarlijk om op je telefoon te hebben in verband met het enorme aanbod aan pracht artikelen. Dus, wees gewaarschuwd.

Talking Dress

Een beter milieu is een veelbesproken onderwerp. Daarom mag een app gericht op duurzame mode natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Talking Dress is een website opgericht door kleding expert Marieke Eyskoot. Duurzame kleding hoeft volgens Marieke niet duur te zijn. Om dit te bewijzen maakte ze een app om te shoppen en inspiratie op te doen. Je vult je locatie in en krijgt een overzicht van duurzame winkels bij jou in de buurt. Een erg mooi concept als je het ons vraagt. Niet alleen voor je portemonnee maar ook voor het milieu.

Talking Dress

Pose

Pose is een app waarmee je andere stylisten en fashionista’s kan volgen van over de hele wereld. Het mooie aan deze app is dat veel items van outfits worden getagt. Zo kan je precies zien welke kleding wordt gedragen zodat je deze zelf ook kunt aanschaffen.

Trendabl

Trendabl heeft wel iets weg van bovengenoemde app Pose. Je kan hier foto’s van je outfit posten en de kledingstukken definiëren op prijs, merk en winkel waar je het kan kopen. Veel bedrijven maken gebruik van de app als marketingmateriaal. Houd dit dus in je achterhoofd wanneer je deze app gebruikt.

NSMBL

Niet alleen webshops vullen deze lijst. Ook NSMBL mag niet ontbreken bij de apps om jouw herfst garderobe compleet te maken. NSMBL is een van de grootste online magazines op het gebied van lifestyle van Nederland. Je leest over zeer uiteenlopende lifestyle artikelen die je genoeg inspiratie geven om even mee vooruit te kunnen. Met de app ben je altijd op de hoogte, ook van het laatste modenieuws!

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Simyo.nl.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons