3 leuke ideeën om jezelf eens flink te verwennen 0 1251

3 leuke ideeën om jezelf eens flink te verwennen

Het leven kan soms ontzettend zwaar zijn. Er lijkt steeds meer van vrouwen verwacht te worden. Naast een druk sociaal leven zijn zij hoofdverantwoordelijk voor de opvoeding van de kinderen én moeten ze ook nog eens een veeleisende carrière onderhouden. De druk om te presteren ligt bij de meeste vrouwen heel hoog. Hierdoor ontbreek het veel te vaak aan me-time. Even een momentje voor jezelf. Toch is het wel belangrijk om dit met regelmaat in te plannen, want je zal niet de eerste vrouw met burn-out klachten op het spreekuur van de huisarts zijn.

Durf daarom eens voor jezelf te kiezen. Pak je agenda er bij en plan een dagje eens helemaal niets. Breng ondertussen wel gewoon je kids naar de opvang of een dagje naar opa & oma en probeer jezelf eens flink op te laden. Je zal merken dat dit een wereld van verschil maakt. Maar wat ga je in hemelsnaam doen op zo’n verwendagje? Wij geven 3 leuke ideeën om jou alvast een beetje te inspireren.

1.         Uitgebreid naar de kapper

Schiet een kappersbezoekje er dikwijls bij in? Heb je hier simpelweg de tijd niet voor of ga je altijd eventjes snel terwijl je kids ook op de kappersstoel zitten? Dan is het hoog tijd om hier in elk geval verandering in te brengen. Plan daarom eens een uitgebreid bezoekje aan de kapper en eventueel een aansluitend bezoekje bij de schoonheidsspecialiste. Laat je maar eens flink onder handen nemen, zodat je er straks niet alleen stralend uitziet, maar je ook nog eens geheel opgefrist voelt! Eventjes een bezoekje aan de haar en zo kapper en je kunt er voorlopig weer tegen aan.

2.         Een dagje helemaal niets doen

Gewoon een dagje thuis, waarbij je helemaal niets hoeft te doen! Klinkt dat niet als de ultieme droom? Vaak wordt een simpel dagje thuis enorm onderschat, maar het kan je direct een boost vol energie geven. Laat daarom de boel de boel (en raak het huishouden een keer niet aan) en kruip gewoon lekker op de bank met een dekentje, een kop dampende chocolademelk en een bakje chips. Zet vervolgens jouw favoriete televisieserie aan of kijk eens ongestoord naar een volwassen film, zonder vervelende deuntjes of kinderlijke stemmetjes! Een dagje helemaal niets doen is soms net wat je nodig hebt om jezelf weer helemaal op te laden.

3.         Shoppen, shoppen en nog eens shoppen

Waar je voor de kindertijd nog heerlijk kon genieten van een dagje shoppen, is dit tegenwoordig helemaal niet zo aantrekkelijk meer. Je bent meer bezig met het wegtrekken van kinderhandjes en het voorkomen van driftbuien dat het shoppen eigenlijk helemaal niet zo gezellig meer is.

Ga daarom eens een dagje heerlijk alleen of met een goede vriendin shoppen. Koop enkel spulletjes die jij echt nodig hebt en ga eens uitgebreid lunchen. Bang voor de reactie van manlief als je met al die overvolle tassen thuiskomt? Geen enkel probleem! Schaf simpelweg een leuke mannen trui aan voor zijn collectie en hij zal al lang blij zijn met zijn vrolijke vrouw en nieuwe aanwinst!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons