Must haves voor een damesgarderobe 0 1772

Must haves voor een damesgarderobe

Tegenwoordig, in de moderne tijd, is het belangrijk dat je een beetje meegaat met de tijd. Een beetje, omdat je dit niet te veel moet doen. Waarom niet? Omdat het vooral belangrijk is dat je je eigen stijl hebt en dat je je comfortabel voelt in wat je zelf aan hebt. Belangrijk vinden wat anderen denken, dat is echt een beetje uit de mode. Je moet je goed voelen in wat je aan hebt en wat jij hiervan vindt, is dus het allerbelangrijkste. Dat betekent echter niet dat er geen pijl op te trekken is wat betreft dingen die je in je garderobe moet hebben. Waarom? Omdat er een aantal basics zijn die iedere dame moet hebben. Natuurlijk kun je hier je eigen twist aan geven, maar de rode draad leggen wij voor je uit en jij zult hier nog vele jaren veel plezier van hebben. Ben je er klaar voor? Kom, dan gaan we snel samen aan de slag. 

Enkellaarsjes

We willen je allereerst vertellen dat het tijd is om die enkellaarsjes weer uit de kast te trekken. Enkellaarsjes zijn al super lang heel geliefd onder veel dames en dat is niet voor niets. Waarom niet? Omdat ze met allerlei kleding gecombineerd kunnen worden en altijd gedragen kunnen worden. Daarnaast kun je vrij goedkoop enkellaarsjes dames aanschaffen, heb je hier vele variaties op en zijn ze nog lekker comfortabel ook. Je moet daarom zeker één paar hebben staan in je schoenenkast, maar bij voorkeur eigenlijk wel meerdere paren. We raden je aan om een paar te kiezen in een standaard kleur die past bij de meeste van je outfits. Meestal komt dit dan aan op een zwart, blauw of grijs paar. Ook is het leuk als je een paar hebt met een leuke variatie. Een grappig printje, wat franjes er aan of net een wat ander hakje. 

Kabeltrui

Dan de kabeltrui. Een trui die je aan kunt trekken op een koude winterdag om je lekker warm en knus te houden, maar tegelijkertijd een trui die je op een zomeravond kunt aantrekken boven een leuke broek of rok. Het staat hoe dan ook leuk, en het staat ook nog eens met alles leuk. Dit maakt het een zeer geschikte trui voor iedere vrouw haar kledingkast en daarom moedigen we je ook zeker aan om dit voor elkaar te boksen. Je moet met een kabeltrui niet te veel willen doen, gewoon een trui in verschillende kleuren is genoeg. De keuze voor patronen en friemeltjes eraan is hier minder aanwezig. Je hebt hoogstens de optie tot meerdere kleuren en eventueel een ander stofje. Toch is het zeker een must have voor iedere vrouwelijke kledingkast; waar je je ook bevindt en wat je stijl ook is. 

Hoedje

Ook is een leuke hoed altijd goed voor je kledingkast. Denk hierbij aan iets wat je kunt dragen op een chique of formele gelegenheid, maar ook een hoedje dat je kunt dragen op het hagelwitte strand van Mexico waar je volgend jaar heen gaat.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons