Cadeautips voor Sinterklaas dit jaar 0 1616

Cadeautips voor Sinterklaas dit jaar

Wat is het jaar omgevlogen! Zaten we enkele weken terug nog met een cocktail in de hand op het strand, kleden we ons nu al in dikke truien en kijken we uit naar de komende feestdagen. Sterker nog: binnen korte tijd zal de Goedheiligman alweer voet op Nederlandse bodem zetten. Langzamerhand wordt het dus ook al tijd om over de cadeaus na te gaan denken. Dit blijkt ieder jaar echter weer een groot dilemma te zijn. Lastig om origineel te blijven. Moeilijk om iets te bedenken. Zeker voor een ander. Daarom geven we in dit artikel de nodige cadeautips. Zo vind je eenvoudig het perfecte Sinterklaas cadeau voor vrouwen, mannen, kinderen of wie dan ook die jou dierbaar is. Lees snel verder en laat je inspireren.

Mooie sieraden

Met sieraden kun je eigenlijk nooit verkeerde keuzes maken. Bijna iedereen vindt het fijn om sieraden te krijgen. Het is zowel voor jong als oud daarom een hele goede keuze. Ben je op zoek naar een cadeau voor zowel je kind als jouzelf? Hoe leuk is het dan om een moeder-dochter of zoon armband te geven. Enorm leuk om dezelfde armband of een soortgelijke armband te vragen. Niet alleen voor je kind, maar ook voor jezelf. Ook leuk om bijvoorbeeld aan je moeder te geven.

Natuurlijk kunnen andere sieraden ook heel goed cadeau worden gedaan. Geef je sieraden aan iemand anders cadeau? Zorg er dan wel voor dat de sieraden bij de rest van hun collectie passen. Het zou zonde zijn als jij een gouden ring cadeau doet, terwijl zij enkel zilveren sieraden draagt. Dit komt dan niet helemaal tot zijn recht en de kans is groot dat zij het ook minder mooi vindt.

Cadeautjes voor de kinderen

Vieren jullie Sinterklaas met jonge kinderen? Dan verwachten zij uiteraard een grote zak vol cadeaus. Maar wat geef je de kinderen dan? Als je ze een speelgoedboek geeft, kun je verwachten dat bijna elk cadeau wordt aangestreept. Gezien je waarschijnlijk geen geldboom hebt, wordt het lastig om in die wens te voldoen.

Laat de kinderen daarom (zo ver dat mogelijk is) één grote favoriet kiezen. Iets wat ze écht willen hebben. Probeer deze vervolgens te halen of tweedehands te zoeken. Daarnaast geef je nog iets praktisch (denk aan kleding, schoenen, spullen voor school die ze echt nodig hadden) en iets om te lezen. Op die manier hebben ze stuk voor stuk een aantal mooie cadeaus waar ze écht iets aan hebben.

Dagjes weg

Cadeaus voor de volwassenen vinden is niet altijd even gemakkelijk. Daarom is het goed om voor iets te kiezen waarvan je zeker wordt dat iedereen hiervan geniet. Denk bijvoorbeeld aan een abonnement voor een dierentuin of pretpark, een bon om lekker uit eten te gaan met je moeder en/of zus, een strippenkaart voor het zwembad of de sportschool en ga zo maar door. Allemaal dingen waar je het hele jaar door iets aan hebt en wat door elke volwassene wordt gewaardeerd.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons