Mode tips voor iedere vrouw 0 2693

Mode tips voor iedere vrouw

Veel vrouwen vinden het moeilijk om te bepalen wat voor kleding nu echt bij ze past. Je hebt geen idee waar je moet beginnen met je kleding en je stijl. Je wilt iets unieks, je wilt meegaan met de tijd, je wilt je er zelfverzekerd in voelen en je wilt je er comfortabel in voelen, je wilt kleuren die je goed staan en ga zo maar door. Genoeg om aan te denken dus, daar ben je inmiddels wel achter gekomen. Dat je dan af en toe stress krijgt van mode, is niet geheel verwonderlijk. Wij willen die stress een beetje proberen te minimaliseren. Dit doen we dan graag door je te vertellen over enkele modetips. Die modetips krijg je zeer concreet en snel voorgeschoteld. In slechts 500 woorden vertellen we je alles wat je moet weten over mode om succesvol tot een leuke outfit te komen. Als je er klaar voor bent, trappen we graag af met de eerste tip. 

Empowerment

Empowerment? Vrouwen moeten vrouwen supporten, daar staan we compleet achter. Daarom is het leuk om een merk te supporten dat staat voor vrouwelijkheid, door vrouwelijkheid. Dit is een leuke twist aan je garderobe en gaat een kant op, slaat een weg in, die nog niet veel vrouwen hebben gevonden. Je voelt je hierdoor mogelijk veel vrouwelijker en trotser op je natuur, op je geslacht. Erg belangrijk wat ons betreft, want vrouwelijk zijn is mooi. We hebben allemaal onze mooie kanten en die mooie, feminiene kant van je mag natuurlijk altijd naar voren komen. Dit doe je bijvoorbeeld met merk Kyra. Kyra is een merk voor vrouwen, door vrouwen. Het is ook nog eens een Nederlands merk en ze werken met de fijnste stoffen, goed voor de volgende stap!

Comfortabel

Ook is het natuurlijk belangrijk dat je je comfortabel voelt in wat je draagt. Dit comfortabel voelen kan op vele manieren naar boven komen, maar het is meestal zo dat het hem zit in dat je outfit, je kleding, fijn aanvoelt. Zoals we hebben gezegd hierboven over Kyra, is dat daar het geval. Door het gebruiken van fijne stoffen hebben zij ervoor gezorgd dat de kleding lekker aan je huid voelt. Daarnaast is het meestal ook nog natuurlijk, dit is beter voor de natuur en voor je gezondheid. Ook voel je je gewoon beter met een kledingstuk dat lekker zit. Het mag dan nog zo mooi zijn, maar als het zit als een vuilniszak, dan voel je je er toch niet zo fijn in. 

Kleur

Als laatste vinden we het belangrijk dat je de kleuren draagt die bij je passen. Dit gaat dan vooral om kleuren die bij je gezicht en bij je tint passen. Zo kun je, als je in de winter heel bleek bent, beter geen zwart en wit dragen. In de zomer kan dit wel weer anders zijn. Als je mooie lichtblauwe ogen hebt, kun je weer beter blauw dragen. Dit accentueert je mooie kenmerken en dat mag je best weten. Zo maak je gebruik van al het moois dat je hebt en dit is geweldig; je hebt echt iets waar je trots op mag zijn en met kleur benadruk je dit. 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons