Hoe maak je een mooie outfit? 0 2246

Hoe maak je een mooie outfit?

Wij hebben mode hoog in het vaandel staan, en dat is als het goed is geen verrassing. Wat misschien wel een verrassing is, is dat we het niet raar vinden als je moeite hebt met het maken van een mooie outfit. Dit is zeker niet vanzelfsprekend en die illusie willen we dan ook niet wekken. Er zijn veel mensen die moeite hebben met het maken van een outfit en wij willen diegenen hier, met deze blog, gaan helpen. Dit doen we door enkele tips te geven die je hiermee kunnen helpen. We gaan in op de verschillende aspecten van een outfit die allemaal hun waarde toevoegen. Zo maken we samen, maar wel met je eigen, unieke stijl, een leuke outfit die helemaal bij je past. Geen massaproductie, maar maatwerk; omdat iedereen er toe doet. Kom, dan gaan we snel aan de slag om er iets moois en spannends van te maken. 

Schoenen

Dit is de enige concrete tip die toeziet op een specifiek onderdeel van je outfit die je zult vinden in deze blog. Waarom? Omdat schoenen even in het zonnetje gezet moeten worden. Dit komt omdat de schoen de basis is van elke outfit. Het geeft je de kans om te kiezen voor iets geks om je outfit te benadrukken, of voor een iets meer ingetogen sneaker die je draagt als je daar van houdt. Je hebt alle mogelijkheden voor je liggen als je een schoen als eerste kiest. Doe je dit niet, dan zul je schoenen moeten kopen op basis van je outfit. Als je moeite hebt met leuke schoenen vinden, dan raden we je aan eens te kijken bij Nero Giardini. Dit merk heeft allerlei leuke schoenen, hakken, laarsjes en sandalen die dus voor elke gelegenheid en elke outfit geschikt zijn. Van gewaagd tot basic; het heeft het allemaal. 

Kleur

Dan gaan we door naar een volgende, iets meer abstracte stap. Deze stap ziet toe op het gebruik van kleur. Kleur maakt of kraakt een outfit en daarom is het zaak om eerst te kijken naar de kleuren die je goed staan. Zodra je die hebt gevonden, is het tijd om combinaties te maken. Die combinaties zitten hem bijvoorbeeld in het gebruik van contrasterende tinten. Kijk bijvoorbeeld eens naar een donkerblauwe top en een lichte broek, of andersom. Gooi daar een paar witte sneakers onder en je zit altijd goed. Meer in voor een gewaagde combinatie? Kijk dan eens naar een beige linnen broek, een wit met blauwe streepjes top en sneakers in een kleur die voorkomt in je top. Dit zijn de minder standaard combinaties, maar zeker doeltreffend. De rode draad is dus; geen outfits in één kleur/tint.

Vertrouwen

De beste outfit is er een die je draagt met een lach en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Het is daarom van groot belang dat je kiest voor een outfit waar je je fijn in voelt. We kunnen je allerlei tips geven en outfits voor je voorkauwen, maar uiteindelijk moet je iets kiezen waar jij je het beste in voelt. Dit kunnen we niet voor je bepalen, maar dit belang kunnen we niet genoeg benadrukken. 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons