Babykleding label Frogs & Dogs … 0 294

Babykleding label Frogs & Dogs

Voor baby’s die op iedere Instagram foto “shinen” in een nieuwe outfit, of voor de beweeglijkste kleintjes waar comfort en bewegingsvrijheid van belang zijn. Het nieuwe babykleding label Frogs & Dogs heeft het in huis. 

Groothandel en importeur van babykleding M.G. van Meel zit achter dit succesvolle nieuwe label. En dat is goed nieuws voor iedereen die zelf een (web-)winkel heeft waar ook babykleding wordt verkocht.

Dus, ben jij altijd op zoek naar de nieuwste trends voor in jouw shop? Lees dan verder en ontdek waarom Frogs & Dogs niet meer in jouw assortiment mag ontbreken. Ook laten we je zien hoe het beginnen van een eigen label binnen handbereik komt met de speciale private labelling service.

Wat is Frogs & Dogs? 

Frogs & Dogs is een nieuw merk babykleding, met een complete collectie voor de allerkleinsten. Van rompertje tot pyjama, van onesie tot slaapzaken, slabbetjes en tutteldoekjes: Frogs & Dogs heeft het.

Kenmerkend voor het label Frogs & Dogs is dat de kleding bijzonder zacht en comfortabel is. Dit zodat de baby ongehinderd kan bewegen. In elke nieuwe collectie komen de figuurtjes Fred & Daisy terug: het hondje en kikkertje waar het label haar naam aan dankt.

Het assortiment van Frogs & Dogs wordt voortdurend uitgebreid. Zo is er al Newborn, met babykleding in maat 50 – 80 en mutsjes, slabbetjes en andere babyspullen. Nieuw is Frogs & Dogs PY’s: pyjama’s in maat 62 – 140, gemaakt met hoogwaardig materiaal en de beste technieken. Of wat te denken van baby bandana bibs, reversible jackets of schattige hoofdbandjes?

Wat is Frogs & Dogs

Waar is het te krijgen?

Het babykleding label Frogs & Dogs is ontworpen en geproduceerd door M.G. van Meel, een importeur van baby- en kinderkleding. M.G. van Meel is een groothandel en belevert de grootste kledingwinkels tot kleine zelfstandig ondernemers.

Door de populariteit van Frogs & Dogs is de collectie in steeds meer kledingwinkels te vinden. Ook online is het label eenvoudig te vinden.

Heb je zelf een kledingwinkel of webshop en wil je dit hippe merk babykleding ook in je assortiment? Kijk dan op de website van M.G. van Meel voor meer informatie.

Wist je al dat er ook de mogelijkheid is om met behulp van M.G. van Meel een private label te starten?

Altijd al een private label willen starten? 

Een private label starten, dat klinkt als iets voor topsporters, filmsterren en andere beroemdheden. Toch? Niet helemaal. De private labelling service van M.G. van Meel maakt het namelijk een stuk laagdrempeliger voor ondernemers en winkeliers in de kledingindustrie.

Hoe werkt dat dan?

Een private label houdt in dat je onder eigen bedrijfsnaam producten verkoopt, die worden geproduceerd door een ander bedrijf. Jij plakt daar in je presentatie als het ware je eigen stempel – of label – op. In dit geval ontwerp je in feite je eigen kledinglijn!

Houd er wel rekening mee dat je altijd een minimale order zult moeten afnemen van jouw label. Het is dus belangrijk dat je zelf de kanalen en het bereik hebt om je producten te verkopen.

M.G. van Meel hielp al veel ondernemers bij het opzetten van hun eigen private label, met ondersteuning in o.a. het ontwerpen, produceren, importeren en distribueren van de producten. Het begint met jouw idee, M.G. van Meel helpt je bij de uitwerking en realisering. Voor meer informatie kun je terecht op de private labelling pagina van M.G. van Meel.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons