Meer publiciteit met hippe notitieblokken  0 822

Meer publiciteit met hippe notitieblokken 

Je kan natuurlijk op allerlei verschillende manieren ervoor zorgen dat jouw bedrijf meer publiciteit krijgt. Wat is nou een betere manier dan jouw logo op bepaalde items drukken? Dit is een fashionable manier om jouw bedrijf naamsbekendheid te geven. Het bedrukken van items voor je bedrijf is een nieuwe trend die je steeds vaker ziet. Deze manier van publiciteit genereren wordt steeds populairder. Iets wat iedereen gebruikt zijn notitieblokken. Daarom is het een hip idee om notitieblokken te bedrukken. Je ziet de blokken in steeds meer verschillende toffe kleurtjes en met meerdere soorten opdruk.

Verschillende voorbeelden om notitieblokken te gebruiken:

  • Veel mensen gebruiken thuis een notitieblok om even snel iets opschrijven zodat je het niet vergeet.
  • Op kantoor is een notitieblok onmisbaar, vergeet nooit meer die belangrijke aantekeningen.
  • Geef een gepersonaliseerd notitieblok als leuk creatief cadeau.

Een notitieblok is altijd goed om bij de hand te houden. Als je daar jouw logo op drukt bij een drukbedrijf en die verkoopt of uitdeelt, zal iedereen altijd jouw bedrijf zien en herkennen. Een notitieblok is een stylish manier om jouw bedrijf bij iedereen te promoten, omdat je veel verschillende kleuren en soorten blokken kunt drukken.

notitieblokkenHoe ziet dat notitieblok eruit? 

Notitieblokken komen in allerlei soorten en maten. Zo kun je ervoor kiezen om een blok met een lijmbinding of met een wire-o binding te laten maken. Je kan de binding aan de lange of korte zijde laten maken en daarnaast kun je ervoor kiezen om er wel of geen boorgaten in te laten maken. Verder kun je voor verschillende papiersoorten kunnen gaan, biotop, recyclingpapier en offset. Het dekblad kun je ook helemaal personaliseren naar eigen voorkeur. Ga bijvoorbeeld voor mat MC papier, crèmepapier of polypropyleen papier.

Om het helemaal af te maken kun je je eigen formaat kiezen:

  • A3 (297 x 420 mm)
  • A4 (210 x 297 mm)
  • A5 (148 x 210 mm)
  • A6 (105 x 148 mm)
  • ⅓ A4 (98 x 210 mm)
  • Horeca blok (62 x 148 mm)

Hoe groot kan een notitieblok worden? Kies voor 10, 25, 50 of 100 vellen in je notitieblok. De achterkant is altijd voorzien van een stevig grijsbord, zodat je altijd op een stevige ondergrond je notities kunt maken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons