Reizen met weinig bagage was nog nooit zo makkelijk 0 1012

Reizen met weinig bagage was nog nooit zo makkelijk

Reizen met weinig bagage, misschien gruwel je al bij het idee maar er zitten vele voordelen aan. Zo hoef je niet bij te betalen om je grote koffer mee te nemen in het vliegtuig, hoef je niet lang op je spullen te wachten bij de bagageband en hoef je niet heel de vakantie een grote koffer of backpack mee te slepen. Aan een stevige handbagagekoffer heb je al genoeg met onderstaande tips. Als je het eenmaal een keer hebt uitgeprobeerd wil je niet meer terug! 

Neem alleen mee wat je echt nodig hebt

Als je een kleine tas of koffer meeneemt met weinig spullen daarin is het zaak om slim te pakken. Hierdoor ga je automatisch prioriteiten stellen aan de items die je mee wilt nemen. Zo kun je eigenlijk altijd wel wassen op de plek van bestemming, is het dan wel echt nodig om 3 lange broeken, 5 korte broeken én meerdere rokjes en jurkjes mee te nemen of heb je ook genoeg aan alleen je favoriete items? Doordat je minder spullen meeneemt ziet je tas er automatisch overzichtelijk uit en dit geeft meer rust tijdens je vakantie. Geen keuzestress over de outfit van vandaag, je trekt gewoon aan wat nog schoon is. Het valt aan te raden om packing cubes aan te schaffen, waardoor je nooit meer in je tas hoeft te graven op zoek naar dat ene leuke shirtje. 

Rol je kleding op

Door je kleding op te rollen past er veel meer in jouw handbagagekoffer. Hierdoor pers je namelijk de lucht uit je kleding en kun je de kledingstukken efficiënter ordenen. Deze tip kun je zowel gebruiken als je packing cubes gebruikt als wanneer je zonder packing cubes gaat reizen. Opgerold zijn alle items kleiner dan wanneer je deze gewoon opvouwt. Rol dus ook je ondergoed, sokken en zwemkleding op om ruimte te besparen.

Combinaties en accessoires

Door verschillende handige basisitems mee te nemen hoef je niet iedere dag een totaal nieuwe outfit samen te stellen. Kies bijvoorbeeld voor 2 broeken en 2 rokjes met 3 verschillende topjes die je met zowel de broeken als rokjes kunt combineren. Zo kun je vele combinaties maken met enkele handige basics. Daarnaast is het handig om accessoires mee te nemen waardoor je jouw outfit een andere uitstraling kunt geven, zoals een leuke ketting die bij verschillende outfits past of een sjaaltje dat maar weinig ruimte inneemt.

Trek je dikke kleding aan in het vliegtuig

Wil je een warme trui meenemen voor koudere dagen of bergschoenen voor diverse activiteiten op jouw vakantiebestemming? Het is handig om deze grote items voor vertrek aan te trekken. Je blijft lekker warm in het vliegtuig en je bespaart veel ruimte in je koffer. Als je eenmaal op je bestemming aan bent gekomen kun je de grote schoenen in een hoekje van je kamer zetten totdat je ze nodig hebt en dat dikke vest bewaren voor in de avonden. In het vliegtuig wordt het vaak best koud, waardoor je blij bent als je je lekker warm hebt aangekleed.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons