Het ideale trouwkostuum voor hem en haar 0 728

Het ideale trouwkostuum voor hem en haar

Bestaat het ideale trouwkostuum eigenlijk? Wat is ideaal en past dat ook daadwerkelijk bij iedereen? Een lastige vraag want we zien vaak in de tijdschriften de mooiste jurken en pakken voorbij komen. Je hart gaat daar daadwerkelijk iets sneller van kloppen.  Ben je weleens naar een modeshow geweest waar de nieuwste collecties worden getoond op het gebied van trouwen? Echte pareltjes die je zelf waarschijnlijk heel graag wilt dragen, maar.. is dit ook daadwerkelijk mogelijk of geldt ook in dit geval dat je vooral moet dragen wat bij je past? Lees mee en ontdek of jouw ideale trouwkostuum ertussen zit.

Dé jurk of toch een pak

Het mooie aan de mode is dat er tegenwoordig nog maar heel weinig niet kan. Waar er vroeger enkel getrouwd kon worden in een traditionele witte jurk, wordt er tegenwoordig wel wat meer uit de kast gehaald voor een prachtige trouwjurk. Wit is nog steeds de meest voorkomende kleur, maar kies jij voor iets anders dan kijken weinig mensen daar nog maar van op. Dit geldt ook voor het trouwkostuum van de man. Waar het vroeger vooral jasje dasje was, kun je tegenwoordig iets uitkiezen wat echt helemaal bij je past. Ben jij meer een type die van iets bijzonders houdt? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om je pak daar aan te laten voldoen. Zo weet je zeker dat je in ieder geval trouwt op de manier die jij echt graag wilt.

Dé jurk of toch een pak

Traditioneel maar dan van nu

Ondanks dat de witte jurk en een goed zittend pak nog steeds heel erg hip zijn voor de grote dag, kan het ook anders. Je kunt natuurlijk een beetje traditioneel nemen, maar dan in een jasje van nu. Voor de vrouw kan dit zijn een witte jurk, maar dan met een bijzonder werkje erin verwerkt of kant. Ook de man kan het aanpassen naar deze tijd om zijn eigen smaak. Zo kun je voor een vrij traditioneel pak gaan maar door speciale manchetknopen kun je er net even je eigen smaak aan toevoegen.

Of je nu kiest voor traditioneel of totaal iets anders, het gaat erom dat jullie je prettig voelen in wat je kiest. Deze dag komt niet meer terug, er worden heel veel foto’s gemaakt en je mag vooral heel erg genieten. Als je over 50 jaar terugkijkt dan moet je er met een goed gevoel aan terugdenken en vooral niet het idee hebben dat je niet hebt gedragen wat je altijd al als wens had. Kom je in de bruidsmodezaak en weet je totaal niet wat je eigenlijk wilt? Vraag dan gewoon om hulp. Deze mensen zijn er om een reden en dat kan er net voor zorgen dat jij dé jurk treft die je altijd al wilde of hét pak voor de man waar jij je het gelukkigst in voelt. Hebben jullie besloten om een thema aan jullie bruiloft vast te plakken? Vertel dit dan aan de medewerker. Themabruiloften zijn hartstikke in en dus ook zeker een passende outfit voor te vinden.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons