Goed voorbereid van het buitenleven genieten? 0 1608

Goed voorbereid van het buitenleven genieten?

Als er gedacht wordt aan het buitenleven, dan roept dit bij iedereen andere gedachtes op. De een denkt gelijk aan wintersport, terwijl de ander denkt aan een heerlijk weekje kamperen. We kunnen het er in ieder geval mee eens zijn dat het buitenleven iets is waar we van moeten genieten. Wacht dus niet langer en kom in actie. Pak de kampeertent van de zolder, trek de ski’s uit de kast of doe een rugzak om en trek de wijde wereld in. Wat je ook doet, blijf niet binnen zitten.

Wintersport

Wist je dat er jaarlijks meer dan een miljoen Nederlanders de ski´s uit de kast pakken om de sneeuw op te zoeken in mooie wintersport gebieden over de hele wereld. De populariteit groeit ieder jaar enorm en daarbij ook de vraag naar goede materialen. Maar wat is nu een goede aankoop? Welke merken staan bekend om hun kwaliteit? The North Face heeft met haar jarenlange ervaring kwalitatieve top outfits en accessoires op de markt weten te zetten. De collectie loopt uiteen van de meest degelijke en stijlvolle jassen tot ruime en duurzame tassen en rugzakken. Voor accessoires zoals skistokken en handschoenen zit je altijd goed bij merken als Leki en Peak Performance door de grote kennis en ervaring op het gebied van wintersportartikelen. Voor welk merk je ook kiest, zorg voor een complete uitrusting.

Kamperen

De voornaamste reden dat men gaat kamperen is niet alleen om weg te gaan uit de dagelijkse sleur, maar ook om te kunnen genieten van de natuur. Er kunnen wel 100 voordelen worden genoemd aan kamperen, maar het komt erop neer dat het voor iedereen een erg goede ervaring is. Je leert nieuwe skills, verbetert je communicatie (want geen stopcontact is ook geen smartphone) en je komt volledig tot rust. Het is wel van belang dat je vooraf goed voorbereid bent op de situaties die gaan komen. Zorg bijvoorbeeld voor een goede uitrusting op het gebied van koken en slapen. Merken als Nomad en Eagle Creek hebben alles wat je hartje begeert op het gebied van kamperen. Net als The North Face, hebben deze merken ook al jaren ervaring. Deze merken hebben een naam voor zichzelf gemaakt door altijd kwaliteit af te leveren.

Hiking

Wat is nou fijner dan een paar stevige schoenen aantrekken, een rugzak om doen en gewoon gaan. Waar ga je heen? Dat zien we onderweg wel! Hiking is een groeiende trend . Veel mensen zien er de voordelen van in en proberen het uit. Er zijn geen grote drempels die je tegenhouden, je hebt er niet veel voor nodig en je kunt beginnen wanneer je wil. Het enige belangrijke is een goede uitrusting. Een stevig paar schoenen en een fijne tas maakt de ervaring vele malen beter. Op het gebied van tassen zijn Thule en Fjällräven absolute topmerken . Zij zijn een van de grootste spelers op de markt. Voor een stevig paar wandelschoenen kun je het beste eens een kijkje nemen naar Jack Wolfskin.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons