Jongenskleding 0 1530

mannenkleding

Jongenskleding komt in allerlei stijlen en zit niet alleen in de categorie “stoer”. Zo heeft het kinderkledingmerk Name it een hele hippe, comfortabele collectie met onderscheidende felle kleuren. Name it heeft de focus gelegd op energieke en vrolijke kinderkleding, die goed aansluit bij de behoeften van kinderen: lekker buitenspelen met vriendjes.

Functie

In bomen klimmen, met lego spelen, binnen gamen op de playstation of gezellig knutselen aan de eettafel; ieder kind wordt snel vies door de avonturen die ze beleven. Help je zoon of dochter door kleding aan te schaffen die van stevig materiaal gemaakt zijn, dit scheelt ook weer een ritje naar de dichtstbijzijnde kinderkledingwinkel.

De keuze is reuze

Er zijn talloze keuzes te maken in het leven, het wordt ons niet gemakkelijk gemaakt. Daarnaast zijn kinderkledingmerken enorm gegroeid in hoeveelheid, waardoor het nog lastiger wordt om de juiste keuzes te maken. Als je het moeilijk vindt om een leuke outfit voor je kind te kopen, kijk dan naar de trends van aankomend seizoen. Je kan een originele en moderne look creëren door trends te combineren met de stijl van jou en je kind.

Trends 2019

Dit jaar zijn felle kleuren een hype. Geel is de kleur die het meeste terug te vinden is op de catwalk, deze kleur wordt veel gecombineerd worden met andere felle kleuren zoals rood, oranje en roze. De metallic look is terug van weggeweest en geeft een perfecte uitkomst voor een stoere, luxe look. Vind je deze trends te opvallend? Koop dan kleding met kleine metallic details, zoals een rits of knoopjes.

Budget tips

Koop een maatje groter voor je kind, vooral als het gaat om het kopen van een jas. Soms maken ze een intense groeispurt, waardoor je die leuke nieuw-gekochte winterjas alweer kan opbergen, of door moet verkopen. Let goed op de uitverkoop en koop dan twee keer dezelfde jas maar in verschillende maten, zodat je het jaar daarop niet nog een keer winkels moet bezoeken. Kijk op internet of er outletwinkels in de buurt zijn die kinderkleding verkopen, soms zitten er toffe kledingstukken bij die modern zijn en bij je kind passen.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons