Kleding tips voor ‘curvy’ vrouwen 0 60

Kleding tips voor ‘curvy’ vrouwen

Helaas vinden steeds meer mensen, zowel mannen als vrouwen, zichzelf ‘niet mooi genoeg’. Zij baseren dit op een ideaal dat voor hen vanzelfsprekend is als ‘het mooiste lichaam’. We willen massaal gewicht verliezen, omdat we willen voldoen aan dat ideaal. Voor vrouwen is dat vaak slanker worden en voor mannen is het juist breder worden, alhoewel er natuurlijk voor iedereen wat anders geldt wat betreft een ideaal. Iedereen ziet een ideaalbeeld anders voor zich, wat betekent dat er eigenlijk helemaal geen ideaal is. Er is geen manier waarop ons lichaam eruit hoeft te zien. Het is goed zoals het is.

Op dit artikel richt ik mij tot de vrouwen met een ‘curvy’ figuur. Simpelweg omdat ik ook aan deze mooie vrouwen wil laten weten hoe mooi ze zijn. Hieronder lees je allerlei kledingtips, zodat jij je helemaal comfortabel kunt voelen in je eigen lichaam. Wat is fijner dan het gevoel kleding te dragen waar jij je lekker in voelt? Als je erachter wilt komen welke kleding heel erg mooi past bij jouw figuur, dan zul je zeker verder willen lezen.

Show them off

‘Show them off’, dat is het motto. Je mag zeker trots zijn op je lichaam, ongeacht hoe het eruit ziet. Laat je curves zien en benadruk je vrouwelijke vormen. Misschien voel jij je ietwat onzeker over je lichaam, maar dat is nergens voor nodig! Dit artikel is logischerwijs niet bedoeld als een verplichting voor wat je moet dragen, maar zie het eerder als inspiratie: je kunt zelf kiezen wat je met de tips en tricks doet. Met de tips kun je in ieder geval jouw figuur heel mooi uit laten komen.

Show them off

Matchen maar

Je kunt met donkere kleuren wat betreft kleding een lichaamsdeel wat verdoezelen, terwijl je met lichte kleding het lichaamsdeel meer benadrukt. Het is ook super leuk om kleding met elkaar te matchen. Zoek uit welke kleuren bij elkaar passen en shinen maar. Weet je niet goed hoe je kleding kan combineren? Klik dan hier.

Strepen en prints

Het is leuk om een top met streepjes te dragen, maar let eens op het volgende: horizontale strepen laten je iets breder lijken, terwijl verticale strepen juist in je voordeel werken als je graag wat langer of slanker wilt lijken. Neem eens een kijkje op jouw favoriete dameskleding webshop, zodat je kunt kijken of er iets bij zit voor jou. Daarnaast kun je nog rekening houden met de grootte van de print. Als je relatief klein en/of smal bent, is het mooi om te gaan voor een wat subtielere print. Als je wat langer en/of breder bent gebouwd, is het mooi om een wat grotere print te dragen.

Kies de juiste maat

Lastig hé, is dat moment dat je je realiseert dat jouw favoriete broek niet meer past. Ik weet het, maar hé, je lichaam is ervoor gemaakt om te veranderen. Kleding is immers voor elk lichaam gemaakt en niet andersom. Kies daarom voor kleding in de juiste maat. Als kleding niet goed past, zul jij je hierin ook niet comfortabel voelen en dat is jammer. Het maakt niet uit wat je maat is, het gaat erom hoe je het draagt. Je bent mooi genoeg, dus wat je ook draagt, draag het met zelfvertrouwen. 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons