Mannen kledingtips voor de winter van 2019/2020 0 950

Mannen kledingtips voor de winter van 2019:2020

Je wil er misschien nog helemaal niet aan denken, maar over enige tijd mogen de T-shirts weer in dozen en wordt de wintergarderobe weer tevoorschijn getoverd. Terwijl we al een tijdje een omslag in het weer zien, steken de meeste mannen nog steeds de kop in het zand. Deze struisvogeltechniek zal echter niet nog heel lang werken, want over enkele weken wordt het waarschijnlijk zó koud dat je wel degelijk die nieuwe truien heren uit de kast moet trekken.

Vind je jouw wintergarderobe altijd maar een beetje saai? Ben je die grauwe en donkere kleren nu al zat? Hieronder vind je enkele mannen kledingtips om de winter van 2019/20 een stuk vrolijker door te komen. Zo loop jij er ieder seizoen stijlvol bij.

Donkere kleuren zijn geen must

Vaak kiezen heren voor de winter voor donkere en grauwe kleuren. Wanneer jouw wintergarderobe letterlijk zwart ziet, zal je merken dat dit een flinke domper op je humeur en uitstraling geeft. Bedenk daarom goed dat donkere kleuren geen must zijn. Er is geen enkele regel die bepaalt dat donkere kleuren van essentieel belang zijn gedurende de wintermaanden. Zoek daarom gerust naar wat warmere en/of opvallende kleuren. Durf te experimenteren met kleur! Daar geef je jouw wintergarderobe een ware boost mee.

Typische winterkleuren in 2019/2020 zijn kastanjebruin, okergeel, navyblauw, legergroen en bordeauxrood. Dit zijn allemaal warme kleuren, zonder dat ze direct te donker en grauw ogen. Bovendien zijn deze kleuren vrijwel allemaal tijdloos, waardoor je ze lang door kunt dragen. Zo was bordeauxrood ooit dé trendkleur voor mannen in 2014 en is deze anno 2019 nog steeds enorm populair.

mannenkleding winter lichte kleuren

Kies voor kleurrijke accessoires

Het gebruik van accessoires klinkt meestal niet al te mannelijk, maar waarom zou een man geen gebruik van accessoires kunnen maken? Dit betekent immers niet dat je een lading sieraden om je pols of nek moet hangen, maar enkel dat je jouw outfit de finishing touch geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hippe sneakers, een das, sokken, sjaal en muts of gewoon een T-shirt die je onder jouw truien en vesten draagt.

kleurrijke accessoires

Als je wat meer kleur in jouw garderobe wilt brengen, is het gebruik van accessoires van essentieel belang. Hierbij hoef je niet voor kledingstukken in opvallende kleuren te kiezen, maar houd je het subtiel met je keuze voor kleurrijke accessoires. Met deze details breng je een fris accent aan je outfit en oogt deze direct een stuk minder deprimerend.

Laat je inspireren door de collecties van Italian Style

Ben je echt toe aan een nieuwe wintergarderobe? Kan je wel wat nieuwe heren truien gebruiken? Laat je dan gerust inspireren online. Italian Style heeft half september al hun wintercollectie gelanceerd, waardoor je een goed idee krijgt van de huidige trends, stijlen en kleuren. Door middel van een lookbook kun je mogelijke outfitjes bij elkaar verzamelen en weet je precies welke stijl bij jou past en welke je dit jaar overslaat. Door genoeg inspiratie op te doen, zal je merken dat het shoppen voor een nieuwe wintergarderobe straks een stuk eenvoudiger wordt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons