Mode omtrent iPhone hoesjes 0 1818

Iphone hoesjes mode

Een iphone hoesjes is er allereerst om je telefoon te beschermen tegen valpartijen, stoten of tegen andere eventueel scherpe voorwerpen in je tas. En dat is fijn want je telefoon is iets wat je dagelijks gebruikt. Je bent ermee bereikbaar, er staan allerlei foto’s en filmpjes op die je graag wilt bewaren en het kan je tevens helpen doormiddel van navigatie op de weg als je verdwaalt raakt. Daarnaast staan er talloze vermakelijke apps op en meet het zelfs je aantal stappen. Maar een iPhone hoesje is vooral ook erg leuk. Je hebt tegenwoordig niet alleen de keuze uit verschillende vormen, maar ook uit duizenden ontwerpen. Op deze manier krijg je een unieke telefoon die helemaal bij jou smaak past. Maar wat is nu de mode omtrent iPhone hoesjes? Wat is er momenteel in op het gebied van hoesjes voor de telefoon?

Welke type iPhone heb je en welk model hoesje wil je?

Voor je een iPhone hoesje kunt kopen is het belangrijk dat je eerst kijkt welk type telefoon je hebt. Heb je een iPhone 6, dan is het vanzelfsprekend dat je een iPhone 6 hoesje nodig hebt.En een iPhone 7 hoesje past weer alleen om de iPhone 7.

Verder heb je voor ieder type verschillende modellen. Zo heb je Flip cases, deze hoesjes beschermen je toestel optimaal en bieden zoveel de voor- als achterkant van de telefoon bescherming.

Flip cases iPhone 6
Flip cases iPhone 6

Ook kun je kiezen voor een book case, deze open je net zoals een boek en soms heb je hierin ook nog ruimte voor eventuele pasjes.  Erg handig dus, want deze kan je dan gelijk gebruiken als een soort portemonnee.

Iphone 7 hoesje
IPhone 7 hoesje Book Case

Ook fijn als je een dagje weg gaat, dan hoef je dus enkel belangrijke pasjes in je hoesje te stoppen en hoef je dus geen portemonnee of iets mee te nemen. Dan heb je ook nog back covers en de naam zegt het al, deze hoes gaat alleen over de achterzijde van je telefoon. Uiteraard heb je deze ook in verschillende soorten en maten. Zo heb je deze in een siliconen versie en een hard case versie. De voorzijde is minder beschermd, maar het is wel makkelijker om te zien dat je een berichtje krijgt als je geluid bijvoorbeeld uit staat.

Gekke prints en felle kleuren

Tegenwoordig is het helemaal in om een iPhone hoesjes te kopen met een bijzondere print erop. Het kan in dit opzicht niet gek genoeg zijn. Je kunt kiezen voor je favoriete stripheld, ga voor een leuk kleurtje of een geometrisch patroon op de hoes. Het voordeel van zoveel soorten opvallende hoesjes is dat je makkelijk je eigen iPhone herkent en niet per ongeluk naar die van je buurman grijpt. Ook vind je een felgekleurde iPhone makkelijk terug in je tas. En ben je helemaal klaar met de print, dan doe je toch gewoon een ander hoesje om je telefoon? Voor iedereen zit er wel iets bij.

Iphone 7/8 felle kleur
IPhone Hoesje 7/8 felle kleur
Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons