Shoppen voor badkleding: de do’s en de don’ts 0 1557

Badkleding

Het is weer voorjaar en dat betekent dat de zomertijd steeds dichterbij komt. Languit op het strand liggen, een cocktail in de hand en ondertussen je getrainde bikinilichaam showen. We kunnen niet wachten! Maandenlang hebben we uitgekeken naar dit moment. Toch zijn er ook heel veel vrouwen die het opeens benauwd krijgen. De zomer betekent ook een zoektocht naar de juiste badkleding. Daar beginnen dan ook vaak de eerste problemen. Kijk jij nu al op tegen een helse zoektocht? Weet je totaal niet waar je moet beginnen? Wij proberen het leed wat te verzachten door een aantal do’s en don’ts  bij het shoppen voor badkleding voor jou op een rijtje te zetten!

De do’s bij het shoppen voor badkleding

Kijk jij al weken op tegen een helse zoektocht? Begin dan zo vroeg mogelijk met het zoeken naar de juiste badkleding. Zo weet je zeker dat je over voldoende tijd beschikt en kan je zorgvuldig de juiste keuze maken. Hiermee voorkom je dat je haastig voor een setje kiest en hier vervolgens spijt van krijgt. Hieronder lees je wat je nog meer WEL moet doen bij het shoppen voor badkleding:

  • Passen, passen en nog eens passen! Je kunt je nooit vastpinnen op één maat. Waar je bij https://tweka.com/nl-nl/ misschien de mooiste badkleding in maat S koopt, zal je bij een ander merk weer een M nodig hebben. Het is ook niet raar als je plotseling een XS of L nodig hebt. Laat je hier dan ook niet door verrassen, maar blijf passen. Denk bovendien ook niet dat het aan je lichaam ligt, het heeft meestal echt alleen te maken met de maatvoering. Je hoeft daarom niet onzeker te worden als je een keer een maat groter nodig hebt. Liever een maat groter waardoor de badkleding beter past, dan een badpak of bikini die niet lekker zit.
  • Let altijd op de kleur van de badkleding. Sommige mensen kunnen felle kleuren heel goed hebben en bij anderen past dit totaal niet. Hoe mooi de badkleding ook op de paspop staat, pas hem eerst zelf aan om te kijken of je deze kleur kunt hebben. Zo zal je minder snel een miskoop begaan.
  • Kies altijd voor kwaliteit. Tegenwoordig vind je enorm veel verschillende soorten badkleding tegen zeer uiteenlopende prijzen. In de meeste gevallen geldt dat goedkoop ook echt duurkoop is. Laat je dan ook niet verleiden door de beste prijzen, maar kijk naar de kwaliteit van het product. Kwaliteit is nog altijd beter dan kwantiteit.

badkleding 2019

De don’ts bij het shoppen voor badkleding

Heb je ieder jaar weer een miskoop in je kast liggen en wil je het dit jaar écht anders aanpakken? Deze dingen moet je vooral NIET doen bij het shoppen voor badkleding:

  • Er vanuit gaan dat het wel past. Vaak zien we dat dames vlak voordat ze op vakantie gaan even snel een bikini online kopen en deze direct inpakken bij binnenkomst. Ze passen hem niet en gaan er simpelweg vanuit dat hij wel goed zit. Eenmaal op vakantie aangekomen kom je erachter dat deze helemaal niet lekker zit en ook niet zo mooi staat. Een miskoop dus! Shop daarom altijd ver voordat het zomerseizoen begint en pas alle items. Zo weet je zeker dat je je lekker in je vel voelt.
  • Voor een kleinere maat kiezen. Soms hebben vrouwen het idee dat ze per se een S moeten dragen en voelen ze zich bezwaard als ze een grotere maat nodig hebben. Ga je echter nooit in een te kleine maat proppen. Dat staat niet mooi en het is niet nodig. Niemand ziet immers welke maat badkleding je draagt. Het is belangrijker dat jij je lekker in je vel voelt.
Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons