Shoppen in Barcelona 0 1155

shoppen barcelona

Iedere dag probeer je weer alle ballen in de lucht te houden. Je bent niet alleen een carrièrevrouw, maar ook een moeder, een vrouw, een dochter en een vriendin. Soms loopt je emmertje gewoon over en ben je toe aan rust. Even helemaal niets doen of je juist overgeven aan je grootste guilty pleasure: shoppen! Maar waar doe je dat dan? De grootste steden in ons land heb je nu wel gehad. Wat dacht je ervan om écht even weg van huis te zijn? De boel de boel te laten en te shoppen in winkelparadijs Barcelona? Klinkt goed, nietwaar? Boek vandaag nog een last minute Barcelona en je kan dit weekend al in hét winkelparadijs op aarde staan!

Een echte modestad

Iedere fashionista kan in Barcelona opgelucht ademhalen. Op straat verwonder je je al over de diverse kledingstijlen van de Spaanse dames. Als je de heuse winkelstraat in loopt en de diverse winkels ziet, zal je hart direct enkele slagen sneller gaan kloppen. Van de welbekende Zara tot Desigual, alle bekende Spaanse merken zijn hier te vinden. Nog een pluspunt: de prijzen liggen veel lager dan die in Nederland en België. Hierdoor kan je voordelig jouw garderobe aanvullen (ook goed excuus voor je partner!). Daarnaast zijn de winkels veel langer open dan in ons land. Hierdoor kan je tot ’s avonds laat genieten van de geweldigste winkelstraten in Europa. Vervelen zal je je in elk geval niet doen!

zara to disiqual

 

De mooiste winkelgebieden in Barcelona

Wil je een mooie bikini kopen voor de aankomende zomer? Heb je een nieuwe zonnebril of een paar schoenen nodig? Of wil je gewoon je huidige garderobe kleding aanvullen? Alles is mogelijk in de diverse winkelstraten van Barcelona. Wij lichten de mooiste winkelgebieden voor jou toe.

Wil je iets unieks of wil je de échte Spaanse stijl ontdekken? Kies dan voor winkelstraatjes dichtbij de lokale bevolking. Ga bijvoorbeeld naar de wijk Gràcia en shop tussen de lokale bevolking. Hier vind je kleinschalige winkels van lokale designers. Natuurlijk vind je in Barcelona ook de welbekende lange winkelstraten met bekende merken die wij ook in Nederland tegenkomen. Ben je echter op zoek naar een winkel die we in ons land niet kennen, dan raden wij aan om lokale wijken en dorpjes te bezoeken. Vaak worden de ware fashionista’s echt verrast door het uiteenlopende aanbod wat ze hier aantreffen.

Gràcia barcelona

Cultuur snuiven

Ben je benieuwd hoe een rommelmarkt of vlooienmarkt er in Barcelona uitziet? Ga dan naar de Encants Vells, wekelijks worden hier rommelmarkten georganiseerd. Zo kan je echt een beetje van de cultuur opsnuiven en zien wat de lokale bevolking precies draagt en koop. Check voor je bezoekje aan Barcelona of er op dat moment een rommelmarkt wordt georganiseerd, zo weet je zeker dat je niet voor niets naar deze plek afreist.

De belangrijkste winkelstraten zijn zonder twijfel het Passeig de Gràcia, Carrer Pelai en Rambla de Catalunya. Ben je juist op zoek naar bijzondere boetiekjes en plekken waar de lokale bevolking vaak komt? Ga dan wat dieper de wijken in en bezoek bijvoorbeeld Gràcia of El Born. Keus genoeg!

Passeig de Gràcia
Passeig de Gràcia
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons