Bikini kopen: welke past bij mijn figuur? 0 2987

bikini kopen

Het is weer zomer! Maanden hebben we uitgekeken naar het moment dat onze dikke truien weer uit de kast konden en we onze luchtige tops en shorts weer voor de dag konden halen. Bij de zomer hoort uiteraard ook badkleding en ook dit jaar wil jij er weer zo stijlvol mogelijk bijlopen op het strand. Toch is het shoppen voor een bikini best wel een puntje bij veel vrouwen. Misschien is je lichaam toch niet zo zomerproof als je gedacht had? Of zijn die extra pondjes om je heupen wel erg zichtbaar? Gelukkig is er altijd een manier om je lichaam optimaal tot zijn recht te laten komen. Benieuwd naar welke bikini jouw figuur het beste flatteert? Lees dan snel verder.

Bikini voor een appelfiguur

Een appelfiguur kenmerkt zich door een kort en vol bovenlichaam en dunnere benen. Om je kleine buikje iets minder zichtbaar te maken is het verstandig om te gaan voor een bikinibroekje met hoge taille. Kies bij voorkeur voor een bikinibroekje in een felle kleur of print om de aandacht vooral te vestigen op je slanke onderlichaam. Voel je je niet zo prettig in een bikini? Ga dan voor een tankini of badpak om je lichaam iets meer te verhullen.

Bikini voor een peerfiguur

Een peerfiguur kenmerkt zich door een zeer smalle taille en smalle schouders. De heupen zijn over het algemeen breder dan de schouders en je billen en bovenbenen zijn ook een stuk voller. Je hebt een prachtig bovenlichaam en dat mag gezien worden! Accentueer dit gedeelte door een bikinitop met een bijzondere print of in felle kleuren.  Je kunt er ook voor kiezen om een strapless bikinitop te dragen om je schouders iets breder te laten lijken.

Bikini voor een atletisch figuur

Veel vrouwen doen er een moord voor: een atletisch figuur. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het erg lastig om de juiste bikini te vinden met dit figuur. Kenmerkend voor een atletisch figuur is weinig rondingen en een smalle bouw. Je mag je lichaam best in het zonnetje zetten door het gebruik van heerlijk veel tierelantijntjes. Ga voor ruches aan je bikinitop en laat met touwtjes aan je bikinibroekje je heupen wat meer zien.

Bikini voor een zandloperfiguur

Kenmerkend voor een zandloperfiguur zijn brede heupen, flinke schouders en een zeer smalle taille. Door de nadruk op je taille te leggen accentueer je al de goede plekken op je lichaam. Kies bijvoorbeeld voor een leuk versiersel aan je bikinitop om je taille beter uit te laten komen. Vind je het belangrijk dat je top iets minder gevuld lijkt? Ga dan voor een rustige kleur en maak de top wat interessanter met leuke versiersels.

Bikini voor een omgekeerde driehoek figuur

Een omgekeerde driehoek figuur kenmerkt zich door bredere schouders dan heupen en een bredere bovenkant dan de onderkant. Je kunt je figuur iets meer in evenwicht brengen door de aandacht te richten op je bikinibroekje. Koop deze in een felle kleur of print en laat je bikinitop in een neutrale en rustige kleur.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons