4 tips om te besparen op de aankoop van nieuwe schoenen 0 1126

4 tips besparen aankoop nieuwe schoenen

Veel vrouwen zijn verslaafd aan het kopen van nieuwe schoenen. We hebben tientallen paren in de kast liggen en voelen ons nog altijd niet ‘verzadigd’. Ergens is dat ook helemaal niet zo gek. Het aantal schoenenwinkels rijst tegenwoordig de pan uit en ook de verschillende modellen maken het er niet gemakkelijker op om een keuze te maken.  Voor iedere gelegenheid en outfit is er wel een paar schoenen te vinden. Van slippers en ballerina’s tot hoge hakken en laarzen. Niets is te gek! Toch kan een ‘schoenenverslaving’ aardig in de papieren lopen. Daarom is het verstandig om, als je dan echt zoveel schoenen wilt kopen, goed op je portemonnee te letten. Met de volgende 4 tips koop jij zo voordelig mogelijk nieuwe schoenen.

1.         Maak gebruik van kortingscodes

Besparen op schoeisel is vrijwel nooit een goed idee. Dat hoor je regelmatig als je over besparen praat. Hierbij wordt echter enkel bedoeld dat je niet in goedkope schoenen van slechte kwaliteit moet lopen, omdat deze je voeten kunnen beschadigen. Je wil immers nog heel lang van je voeten kunnen genieten. Toch betekent dit niet dat je geen geld kunt besparen, maar wel dat je enkel naar kwalitatieve schoenen moet kopen.

Online vind je gelukkig enorm veel kortingscodes waarmee je met korting kunt shoppen bij kwalitatieve (schoenen)winkels. Zo’n kortingscode vind je bijvoorbeeld bij bespaardeals.nl. Zo bespaar je eenvoudig veel geld, zonder dat je op kwaliteit hoeft in te leveren.

kortingscodes

2.         Koop enkel schoenen in de sale

Deze tip ligt misschien een beetje voor de hand, maar mag zeker niet ongenoemd blijven. Door in de sale te kopen, bespaar je eenvoudig tientallen euro’s. Daarbij geniet je wel van nieuwe en kwalitatieve schoenen. Meestal zijn er schoenensales in het voor- en najaar. Dit zijn de momenten dat de oude collecties plaats moeten maken voor de nieuwe, daardoor kunnen de oude collecties voor een zacht prijsje verkocht worden. Als je goed zoekt, zijn er eigenlijk wel altijd schoenen in jouw maat te vinden. Als je dan ook nog profiteert van een kortingscode, betaal je slechts nog een schijntje!

3.         Shop schoenen online

Natuurlijk is het leuk om stad en land af te lopen en in iedere schoenenzaak nieuwe schoenen te passen, maar vaak ben je dan meer kwijt dan als je online zou shoppen. Waarom? Het antwoord is simpel: online kan je eenvoudiger filteren op het door jou gekozen budget. Bovendien zie je in één oogopslag waar je het voordeligst uit bent. Als je in een ‘gewone’ winkel verliefd raakt op een paar schoenen, ga je doorgaans niet eerst nog verder zoeken of deze in een andere winkel goedkoper wordt aangeboden. Online ben je dan ook meestal een stuk voordeliger uit.

koop online schoenen

4.         Denk goed na

Natuurlijk kunnen die killer heels er echt waanzinnig uit zien bij een Instagram-waardige foto, maar ga je deze in het dagelijks leven ook echt dragen? Koop nooit schoenen voor het ‘hebben’, maar omdat je deze echt nodig hebt en daadwerkelijk gaat dragen. Zo voorkom je miskopen in de toekomst en bespaar je gemakkelijk veel geld.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons