Dit zijn de interieurtrends van nu 0 2513

Dit zijn de interieurtrends van nu

Inmiddels zijn we alweer bijna op de helft van 2019. We blikken terug op een interessant kwartaal op het gebied van interieurtrends. Nu de lente al volop bezig is en zomer weer bijna aanbreekt willen veel mensen hun interieur even opfrissen. Daarom zetten we de interieurtrends van 2019 op een rijtje.

#1 Tinten combineren

De kleur die je hiervoor kiest mag je helemaal zelf weten. Waar het bij tinten combineren om draait is een overload van verschillende tinten van een bepaalde kleurgroep in je interieur opnemen. Het matcht niet alleen enorm goed, ook geeft het een origineel en gewaagd effect. Wil je de kleuren van 2019 in je huis opnemen? Ga dan voor pasteltinten, okergeel of donkerpaars

Tinten combineren

#2 Terug van weggeweest

De glamourtrend heeft na een aantal jaar haar wederopstanding in stand gezet. De focus in deze trend ligt bij, je raadt het al, glamour. Zachte stoffen als fluweel en velours in poederachtige tinten zijn enorm hip. Een velours gordijn mag niet ontbreken bij deze trend. Geef je woning net dat beetje extra pit door goudtinten toe te voegen. Binnen no time creëer je een overdosis nieuwerwetse glamour!

#3 Duurzaamheid

Misschien wel het woord van het jaar: duurzaamheid. Overal zien en horen we het terugkomen. De interieurbranche gaat vrolijk mee. Het hergebruiken van oude meubels of accessoires is extreem hot. Door het toevoegen van oude of versleten meubels denk je niet alleen aan het milieu, ook ontwikkel je een vintage look. 2 vliegen in 1 klap dus! Ook je raambekleding kan bijdragen aan de duurzaamheid van je woning. Een plisségordijn is bijvoorbeeld niet alleen super trendy, ook heeft het een isolerende werking waardoor je ook nog eens bespaart op je energierekening. Handig!

Ben jij van plan binnenkort je woning op te knappen? Houd dan zeker deze interieurtrends in gedachten!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons