De trend van 2020: jassen laten bedrukken 0 1146

jassen laten bedrukken

Dé modetrend van 2020 is toch wel het dragen van een bedrukte jas. Dit hoef je niet alleen te doen, dit kan je ook in groepsverband doen. Draag je persoonlijke boodschap uit samen met je team. Of het nu gaat om een maatschappelijke boodschap of een werkgerelateerde boodschap, het kan allemaal. Met een bedrukte jas maak je pas écht indruk. Vraag je je af in welke situatie je een bedrukte jas kunt dragen? We geven je graag een aantal voorbeelden waaruit je inspiratie kan opdoen.

jassen laten bedrukken

1. Jassen laten bedrukken voor zakelijk gebruik

Niks creëert een groter teamgevoel dan wanneer je gezamenlijk in dezelfde kleding loopt. Nu hoeft niet ieders volledige outfit met elkaar overeen te komen, één item is voldoende. Het kledingstuk wat het meest wordt gekozen om te laten bedrukken is de jas. De jas is gender neutraal; zowel mannen als vrouwen dragen een jas. Hierdoor is het toegankelijk voor het gehele team en kan elke collega de jas vol trots dragen. Heb je een teamuitje, een zakelijke viering of ga je op werktrip? Neem dan bedrukte jassen mee. Je kunt onder andere de naam van het bedrijf er op laten drukken, het logo en eventueel de naam van de werknemer. Hebben alle collega’s een nickname? Vergeet deze dan ook niet.

2. Jassen laten bedrukken voor promotionele doeleinden

Veel promotieteams laten hun jas bedrukken. Hierdoor kun je van een afstand al zien wie bij elkaar hoort. Je hebt direct ook een wandelend informatie en reclame bord. Plaats alle informatie die je wilt op de jas en laat de werknemers de rest doen. Let maar eens op wanneer je de volgende keer in de stad loopt. De mensen van het WNF, de mensen die een abonnement van het AD proberen te verkopen of de mensen die een horeca onderneming promoten lopen allemaal in dezelfde bedrukte jas. Het maakt indruk en ziet er ook nog eens ontzettend tof uit.

3. Jassen laten bedrukken voor de vriendengroep

Heb je een bijzondere viering binnen de vriendengroep? Ga dan een keer voor bedrukte jassen. Heb je een jubileum of een vrijgezellenfeestje? Dan is dit hét uitgerekende moment om samen een bedrukte jas te nemen. De jas zal voor altijd een blijvende herinnering zijn aan de speciale dag. Daarnaast heb je er op de dag zelf ook plezier van. Heb je een vrijgezelleneest plaats dan een toffe tekst op de achterkant. Populaire teksten zijn #teambruid aan de achterkant en aan de voorkant de datum en naam van de drager of ga voor de naam van de groep. Voor een jubileum kan je hetzelfde doen. Kies een toffe tekst uit of wellicht een foto. Een jas kan je aan beide kanten laten bedrukken dus laat je fantasie op de vrije loop.

4. Jassen laten bedrukken voor groepsreizen

Ga je binnenkort op groepsreis of organiseer je wellicht een groepsreis, laat dan jassen bedrukken. Dit is niet alleen een leuk souvenir aan het einde van de reis, het is ook nog eens ontzettend handig tijdens de reis. Niet alleen om je lekker warm te houden maar ook voor het zien en herkennen van je groepsleden. Tijdens het reizen kun je vaak uit het niets in een drukke menigte belanden, elkaar dan terugvinden kan dan soms lastig zijn. Met een bedrukte jas spot je zo je reisgenoten. Kies voor een opvallende kleur zodat iedereen makkelijk terug te vinden is. Qua inspiratie wat je er op kunt laten bedrukken kunnen we het volgende aanraden: De naam van de bestemming, de datum van de reis, de naam van de reiziger of het logo van de organisator. Onthoud ook hierbij dat je de jas zowel aan de voorkant als achterkant kunt laten bedrukken. Ben jij zelf de organisator, druk dan je logo aan de voorkant van de jas. Dit is direct ook handig voor promotionele doeleinden. Plaats de informatie over de reis en reiziger aan de achterkant van de jas.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons