Dit zijn de sieradentrends voor het najaar 0 1220

Dit zijn de sieradentrends voor het najaar

De zomer zit er alweer bijna op, tijd om er weer helemaal tegenaan te gaan met een frisse nieuwe look. Het najaar is dan ook een perfect moment voor de echte modeliefhebbers tussen ons, je kan namelijk alle kanten op in dit seizoen. Laagjes, truien en warme kleuren mogen weer. Zo ook met sieraden! In de herfst kan je namelijk perfect gouden sieraden combineren met de typische kleuren van dit seizoen zoals bordeauxrood, bruin, beige of donkergroen. Maar welke sieraden zijn nou perfect voor dit najaar? Check onze top 5 sieradentrends!

1 – Ringen, ringen, ringen!

Eh, ringen? Je kan er niet meer omheen: ringen combineren aan één hand. Je kan hier namelijk alle kanten mee op, en nu het weer wat minder warm wordt heb je hier geen last van. Combineer bijvoorbeeld mooie gouden ringen met elkaar, waarbij je let op de vorm en textuur van de ring. Heb jij bijvoorbeeld één ring met diamant? Maak dit dan jouw it-item, en draag hier een paar extra ringen bij voor een echte ringstack.

gouden ringen

2 – Brede schakels

Je hebt het vast wel eens gezien: de chainketting. Deze ketting is weer helemaal populair om te dragen, meerdere tegelijk zelfs! Deze trend is zelf ook overgegaan op de armbanden en kunnen samen worden gedragen. Wat is jouw favoriet?

3 – Bedelarmbandjes

Niet alleen brede, maar ook wat subtielere schakelarmbanden met bedels zijn trendy. Je draagt ze het liefst met veel tegelijk: dat maakt het net even wat anders dan 10 jaar geleden. Tegenwoordig is het ook mogelijk om hangers los uit te kiezen voor bij de ketting of armband, dus het is helemaal aan jou met welke bedeltjes jij graag rondloopt!

Bedelarmbandjes

4 – Edelsteen sieraden

Een ketting, ring of armband met edelsteen? Het kan allemaal. En het mooie is dat de edelstenen elk een andere betekenis en energie hebben, waardoor jouw sieraad echt bij jou past. De kleuren van edelstenen zijn daarnaast ook erg sprekend waardoor het een echte eyecatcher is. Wil je meerdere gemstone sieraden met elkaar combineren? Dan kan prima! Kies bijvoorbeeld voor een ketting en ring voor een complete set.

Edelsteen sieraden

5 – Klassieke oorringen

En last but not least: de bekende oorringen zijn weer helemaal terug. Oorringen kon je natuurlijk altijd al dragen omdat het een klassieker is, maar deze trend heeft wel een kleine eigentijdse twist. Letterlijk zelfs, want wat je veel terugziet is de oorring met een gedraaide vorm. Daarnaast zijn de klassieke, subtiele oorringen ook weer perfect te stijlen met bijvoorbeeld een tweede of derde oorbel.

Klassieke oorringen

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons