Deze trouwkostuums maken je bruiloft helemaal af 0 1153

Deze trouwkostuums maken je bruiloft helemaal af

Ga jij binnenkort trouwen en wil je er op je mooist uitzien? Dan vind je het vast belangrijk welk trouwkostuum hip is in 2021. Trouwen is natuurlijk niet zomaar iets: je verklaart de eeuwige liefde aan je partner in het bijzijn van al je vrienden en familie. Je wilt je dan natuurlijk van je mooiste kant laten zien met een trouwkostuum dat voldoet aan jouw wensen en je laat stralen. Gelukkig kan Rietbergh je daarmee helpen. Bij Rietbergh sta jij centraal en geven zij je advies tijdens je zoektocht naar een perfect trouwkostuum. Ze maken de trouwkostuums op maat, zodat hij jou als gegoten zit.

Maatpakken

Wil jij graag een maatpak dragen op jouw bruiloft? Dan heeft Rietbergh vast en zeker het perfecte trouwkostuum voor jou. Het bedrijf staat voor maatpakken met stijl, elegantie én biedt draagcomfort. Klinkt goed, toch? Maar welke maatpakken zijn helemaal hip anno 2021? Zand- en aardetinten zijn hartstikke hip nu. Deze mooie zachte kleur maakt je trouwkostuum er geweldig uitzien. Een keer iets anders dan simpel zwart.

Ook maatpakken met felle kleurtjes en printjes zijn hip tegenwoordig. Met zo’n maatpak ben je sowieso in het middelpunt van de belangstelling. Een maatpak met een felle kleur of een print is super origineel en erg hip. Weet jij al welke je gaat kiezen? Goed om te weten: de levertijd van een Rietbergh maatpak bedraagt vier tot zes weken.

Trouwpakken

Ga jij voor een prachtig trouwpak om te dragen op je bruiloft? Goede keuze! Bij Rietbergh hebben ze meer dan 10.000 stoffen zodat ze jou het perfecte trouwkostuum kunnen bieden. Elk halfjaar vernieuwen ze hun aanbod met stoffen, zodat je keuze hebt uit de meest trendy stoffen. Natuurlijk is het dan wel handig om te weten welke trouwpakken tegenwoordig hip zijn. Pastelkleuren zijn hartstikke in nu om te dragen als trouwkostuum. Ga voor een pastelkleurig jasje met een zwarte broek of helemaal in pastelkleur. Niet zo’n fan van een trouwkostuum in een pastelkleur? Dan heb je geluk, want roestkleuren zijn ook erg hip. Deze warme kleur is perfect voor bruiloften en geeft het geheel een warme tint.

Smokings

En dan zijn er nog de prachtige smokings. Je kunt bij Rietbergh je eigen smoking samenstellen. Dan weet je zeker dat jouw trouwkostuum er geweldig uitziet en voldoet aan al jouw wensen. Rietbergh heeft ruim 8000 soorten stoffen voor dit trouwkostuum zodat jij ook jouw perfect smoking kan samenstellen. De trend van nu is om je smoking jasje te voorzien van een originele stof. Denk hierbij aan een fluwelen stof of stoffen met mooie patronen. Dan zie jij er uniek en charmant uit in dit trouwkostuum en op je bruiloft.

Er zijn op dit moment verschillende trends op het gebied van trouwkostuums. Je wilt er natuurlijk wel hip en origineel uitzien op je bruiloft. Gelukkig houdt Rietbergh daar rekening mee en hebben ze de meest trendy stoffen voor jouw trouwkostuum klaarliggen. Dan sta jij sowieso in het middelpunt van de belangstelling. Weet jij al hoe je eruit wilt zien op je bruiloft? Zo niet, is dat ook geen probleem. Bij Rietbergh geven ze je advies op maat om jouw perfecte trouwkostuum te vinden.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons