Versterk je huid van binnenuit met de Luminous Beauty Shake 0 1101

Shake

Heb jij je ooit afgevraagd wat er precies met je huid gebeurt als je ouder wordt? De huid verliest zijn toon en wordt elk jaar dunner waardoor er meer rimpels ontstaan. Door een beauty shake te gebruiken wordt de kans hierop minder. In een beauty shake zit namelijk collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid van binnenuit versterkt. Wil je meer weten over de beauty shake? En wat het met je huid doet? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Zo werkt collageen

Collageen is eigenlijk het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Het maakt ongeveer 80/90% uit van het collageengehalte in ons lichaam; type I collageen is echter het sterkste van allemaal. Het is ook de dichtste van allemaal met een dikte van ongeveer twee duizendsten van een inch. Collageen- en elastinevezels zijn bundels eiwitten die onze huid zijn elasticiteit geven. Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid elastine en collageen eiwit die in onze huid aanwezig zijn. Dit betekent dat naarmate we ouder worden, we onze elasticiteit verliezen en vatbaarder worden voor rimpels. Dat de eiwitten en elastine uit onze huid verdwijnen, betekent niet dat het niet toegevoegd hoeft te worden. Door de luminous shake te drinken zorg je ervoor dat je huid deze ingrediënten binnen krijgt.

Andere voordelen

De luminous shake bevat dus meerdere ingrediënten die een voordeel hebben op je huid. Maar we hebben ze nog niet allemaal opgenoemd. Andere voordelen zijn namelijk innerlijke ondersteuning bij je gezondheid, hormoonhuishouding, natuurlijke energie, je weerstand, je vruchtbaarheid, een goed geheugen en je gemoedstoestand. Daarnaast is deze shake ook nog een veganistische en bevat Vitamine C, zink en magnesium. Je kan dus wel zeggen dat deze shake aardig wat voordelen bevat!

SuperFoodies

Ben je benieuwd geworden naar de Luminous Beauty Shake? Neem dan eens een kijkje op de website van SuperFoodies. Deze partij biedt niet alleen verschillende shakes aan maar ook andere voedingsmiddelen, zoals superfood. Wil je meer weten over deze partij? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers, ze helpen je graag verder!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons