Wat je moet weten over Justfog Q16 0 2212

Justfog Q16 is een e-roker voor zowel beginners als gevorderden. Deze e-roker kenmerkt zich door de vele damp en smaak. Daarbij zit er een anti lekkage systeem, is er een verstelbare voltage, kun je eenvoudig zien wat de batterijniveau weergave is. Daarnaast profiteer je van gratis verzending.

Functies Justfog Q16?

De Justfog Q16 heeft diverse functies. Denk bijvoorbeeld aan de Passthrough functie. Deze functie zorgt ervoor dat je de elektrische sigaret kunt gebruiken tijdens het laden. Dan is er nog de voltage regeling. De voltage kan afgesteld worden van 3.4 tot 4.8 volt. Er zit een kleine speling tussen. Dit is met voorbedachte rade gedaan door Justfog omdat het apparaat onder de 3.2V weinig damp gaat produceren. Boven de 4.8V brandt de coil door. Tot slot heb je nog het Star Shield Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen liquid kan spatten en in je mond kan terechtkomen.

Justfog Q16

Bestellen

Via de website SmokeSmarter kun je diverse e-sigaretten en aanverwante artikelen bestellen, zo ook de Justfog Q16. Profiteer van gratis verzending vanaf €20. Tevens hoef je nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is, want als je voor 21:00 uur een bestelling plaatst dan wordt dit dezelfde dag nog verzonden. Daarbij hebben klanten de webshop beoordeeld met een 9,7 als rapportcijfer.

Meer weten over de Justfog Q16?

Heb je ook interesse in het kopen van de Justfog Q16? En heb je nog vragen over dit product of over andere aanverwante artikelen? Neem dan gerust contact op met SmokeSmarter. De specialisten van dit bedrijf helpen je graag verder.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons