Winterjassen shoppen voor jouw kids | 3 handige tips 0 1900

winterjassen shoppen kinderen

Het zonnetje schijnt nog steeds volop en de temperaturen blijven aangenaam in ons land. We willen er dan ook nog niet over nadenken dat dit over een korte tijd echt over zal zijn. De tijd van op de bank zitten met een warme plaid en samen met de kids filmpjes kijken komt er weer aan. Stiekem vinden we dat ook best gezellig! Toch betekent dat ook dat het tijd wordt voor minder leuke dingen: het shoppen voor winterjassen bijvoorbeeld. Elk jaar weer is het hetzelfde dilemma: ga je voor de praktische jas die jij voor ogen had of ga je mee met de hippe jas die je kids uitgezocht hadden? Zodra je verkeerde keuze maakt, weet je nu al dat het de komende winter dagelijks een strijd wordt om de jas bij je kinderen aan te trekken. Met de volgende 3 handige tips wordt het shoppen voor winterjassen een stuk leuker!

1. Maak er samen met je kids een leuk dagje van

De meeste kinderen vinden het helemaal niks om een dagje te shoppen. Om te voorkomen dat ze al met tegenzin de winkel in lopen, is het belangrijk dat je er een leuk dagje van maakt. Beloof de kinderen bijvoorbeeld dat ze na het vinden van de juiste jas samen met jou een lekkere lunch mogen nuttigen in hun favoriete restaurantje. Dit geeft ze niet alleen genoeg interesse om snel te zoeken naar de perfecte jongens winterjas, maar sluit de dag ook nog eens gezellig af. Een heerlijk momentje om eventjes quality time met je kinderen door te brengen. Vinden je kinderen het echt helemaal niks om te shoppen? Dan biedt het internet de uitkomst. Bedenk echter wel dat ook bij het bestellen op internet je kinderen inspraak mogen hebben. Scroll samen langs de mooiste winterjassen en pak er gezellig een hapje en een drankje bij terwijl je de voor- en nadelen van de verschillende jassen bespreekt.

winterjas jongen

2. Overweeg om twee winterjassen te kopen

Het winterseizoen kan ontzettend lang zijn in Nederland. Vaak rekenen we oktober tot en met maart als de maanden waarin je een winterjas nodig hebt. Natuurlijk zit er wel een groot temperatuurverschil binnen deze maanden. In oktober en maart kunnen de temperaturen nog gemakkelijk rond de 15 graden liggen, terwijl dit in november en december vaak tussen de 0 en 10 graden ligt. Als je kind het snel warm heeft kan het voorkomen dat het een strijd is om de (te) dikke jas aan te trekken op warmere dagen. Je kunt dit voorkomen door twee jassen aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een tussenjas én een echte dikke winterjas van Tumble ‘n Dry. Het is even een uitgave, maar je weet wel zeker dat je voor elke temperatuur een jas hebt liggen. Dat scheelt een hoop strijd en stress in de vroege ochtend!

Tumbre winterjas

3. Koop nooit een te grote jas

Veel ouders overwegen om de winterjas 1 of 2 maten groter aan te schaffen. Kinderen zijn immers in de groei en blijven van maten wisselen. Zo kun je voorkomen dat je over een paar maanden weer een nieuwe winterjas aan moet schaffen. Bedenk echter wel dat een veels te grote jas juist hinderlijk is voor het kind en dat moet je uiteraard niet willen. Kies dan ook altijd voor een middellange jas en bedenk dat het soms helaas niet anders is.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons