Maak een statement met een papieren tas! 0 1652

Mooie papieren tas

We weten allemaal nog wel hoe het was: na een lange dag shoppen zette je tientallen verschillende plastic tasjes in de auto en genoot je nog even van het aanzicht van je buit.  Nog even een fotootje op je social media kanaal plaatsen en je was weer helemaal hip vandaag! Inmiddels is die tijd gelukkig verleden tijd! Enkele jaren geleden werden we hard met onze neus op de feiten gedrukt. Het aantal plastic zwerfafval was ontzettend hoog. Plastic tassen werden gedumpt in de dichtstbijzijnde sloten, op straat en zelfs in afgelegen panden. Daar moest een eind aan komen, aldus de overheid! En ze hadden gelijk. Inmiddels krijg je niet zomaar meer een plastic tasje mee als je gaat shoppen, maar dat betekent wel dat je opeens aan andere alternatieven moet denken. Zo gebruiken veel mensen een stoffen tas of zelfs papieren tassen. Dat laatste is zelfs een hele trend geworden in ons land én bovendien ook nog de perfecte manier om een statement te maken. In dit artikel leggen we uit hoe je een statement maakt met jouw favoriete papieren tas!

Oeps… weer vergeten!

In de maanden nadat de nieuwe wetgeving omtrent plastic tassen van kracht werd, betrapte je jezelf vaak op het feit dat je een tas vergat mee te nemen. Telkens weer stond je met lege handen en moest je alsnog voor een paar cent een plastic tas aanschaffen. Hartstikke zonde natuurlijk en bovendien ook nog eens slecht voor het milieu. Nu deze wetgeving al een geruime tijd van kracht is, weet je heel goed dat je altijd een tas mee moet nemen voordat je van huis gaat. Toch wil ook dat er nog wel eens bij in schieten. Hoe voorkom je dat? Het antwoord is simpel: schaf een ecologisch- en sterke tas aan en zet deze als eyecatcher in de gang. Door de prachtige uitstraling van jouw tas zal je direct herinnerd worden aan het feit dat je hem echt niet mag vergeten als je uit shoppen gaat. Probleem opgelost én een nieuw deco-item voor je woning, wat wil je nog meer?

Een statement maken met jouw papieren tas

Ondanks dat we heel goed weten dat het gebruik van papieren tasjes veel beter is voor het milieu, missen we nog regelmatige de mooie uitstraling van de plastic tassen. Dit komt voornamelijk omdat deze steeds stijlvoller werden gemaakt. Het was zelfs een trend om de mooiste plastic tassen van verschillende merken te verzamelen. Met een simpel papieren tasje over straat lopen, geeft toch minder dat overduidelijke ‘wow’ effect. Gelukkig hoeft een papieren tasje tegenwoordig helemaal niet meer simpel te zijn. Er zijn ontzettend veel webshops en winkels die bijzondere, grappige en stijlvolle papieren tassen verkopen. Bovendien zijn ze ook allemaal gemaakt van verstevigd materiaal, waardoor je er ook nog eens onwijs lang mee doet. Kies een tas uit die past bij jouw persoonlijkheid en stijl en je zal merken dat je direct een statement maakt, zodra je met jouw tassen over straat paradeert. Kom op voor het milieu!

Cakelovers luxe papieren tas

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons