Hippe schooltassen voor het nieuwe schooljaar 0 1306

Het nieuwe schooljaar is alweer even van start, maar de zoektocht naar de perfecte schooltas houdt nooit op. Was het dit jaar ook weer een compleet drama om de juiste schooltas te vinden? Heb je uiteindelijk maar genoegen genomen met je oude schooltas of heb je voor nood snel een goedkope tas aangeschaft? Ben je nog steeds niet tevreden met je keuze? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen! Schooltassen zijn niet alleen ontzettend praktisch, maar bieden je ook de mogelijkheid om direct een modestatement te maken op school. Je kunt het nieuwe schooljaar dan ook niet beter beginnen dan met één van de volgende hippe tassen.

Rugzakken


Ben je iemand die dol is op de praktische kant van de schooltas, maar mag deze ook best wel in een hip jasje gestoken worden? Ga dan voor een fashionable rugzak. De meest bekende variant hiervan is de eastpak rugzak. Deze zijn niet alleen verkrijgbaar in allerlei formaten, maar ook nog eens in diverse kleuren en prints. Zo vind je altijd wel een rugzak die bij jouw smaak en wensen past. Daarnaast worden eastpak rugzakken ook nog eens landelijk geroemd om hun duurzame kwaliteiten. Zo zijn er studenten die deze rugzak al sinds het eerste jaar van de middelbare school gebruiken. Dat bewijst maar eens hoe sterk deze tassen zijn! Ga je voor praktisch en toch stijlvol? Kies dan voor een eastpak rugzak.

Eastpak schooltas

Shopping bags

Shopping bags zijn een zeer populaire keuze voor schooltassen onder de vrouwelijke studenten. Deze zien er, zoals de naam al doet vermoeden, uit alsof je gewoon even lekker gaat shoppen. Dat geeft je niet alleen een fashionable uitstraling, maar ook zelf het gevoel dat je niet met een vaak ‘lompe’ of grote schooltas loopt. Veel vrouwen vinden het helemaal niks om met een specifieke schooltas te lopen, dit omdat er dan direct een stempel gedrukt staat op de tas. De tas ziet er bovenal praktisch uit, maar doet niks voor je outfit of uitstraling. Bij shopping bags is dit niet het geval. Deze zijn niet alleen zeer praktisch en verstevigd, maar zijn ook vooral gericht op een modebewuste uitstraling. Ideaal voor de modebewuste student!

Schooltas

Schoudertassen

Er zijn ook genoeg studenten die een rugzak helemaal niks vinden. Het zware gevoel op hun rug is niet fijn en zelfs als het gewicht goed verdeeld wordt, kan het dragen van een rugzak voor mensen met rug- en nekklachten geen pretje zijn. Natuurlijk zijn er ook studenten die de rugzak gewoon niet mooi vinden. Vooral dames zijn vaak meer gecharmeerd van schoudertassen. Deze geven je een nonchalante uitstraling en het gevoel dat je simpelweg met je handtas naar school gaat. Schoudertassen worden steeds populairder, maar het vinden van de juiste schoudertas is niet altijd even gemakkelijk. Wij raden aan om voor kwalitatieve merken te kiezen, zodat je zeker weet dat er op een ergonomische houding en draagcomfort is gelet, en je ogen natuurlijk de kost te geven voor een modebewuste start van het nieuwe schooljaar!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Gekozen door ons