Aroma vernevelaar in de inloopkast 0 2262

Voor veel vrouwen is het de ultieme droom om over een eigen inloopkast te beschikken. Amerikaanse taferelen dansen voor je ogen als je denkt aan al die ruimte voor je schoenen, kleding, jassen en accessoires. Ben jij zo’n mazzelaar die al een tijdje beschikt over een geweldige inloopkast en kan je werkelijk je geluk niet op? Dan weet je maar al te goed hoe praktisch en fijn een inloopkast kan zijn. Het biedt je de ruimte om al je kleding in één keer op te bergen, daarnaast heb je ook nog genoeg pasruimte om de juiste outfit bij elkaar te zoeken. Zie het als jouw ultieme kleedruimte in eigen huis! Toch kleeft er ook wel een onvoorzien nadeel aan een inloopkast: de geur. Inloopkasten gaan snel muf ruiken. Dit heeft vaak te maken met te weinig ventilatie of kleren die hier al een tijdje hangen. Die muffe lucht kan echter in alle kledingstukken trekken en dat wil je uiteraard voorkomen. In deze blog vertellen we hoe je die muffe lucht voor altijd uit je inloopkast kan bannen!

Etherische oliën toepassen in de inloopkast

Er is de afgelopen jaren enorm veel vraag geweest naar etherische oliën. Dit is een geconcentreerd natuurproduct die heerlijke luchtjes kan verspreiden in combinatie met een aroma vernevelaar. Etherische oliën kunnen zeer gemakkelijk worden toegepast in de inloopkast. De muffe lucht zal vrijwel direct verdwijnen en je kleding wordt verrijkt met aromatische geuren. Bovendien geniet je zo ook van de resterende voordelen van etherische oliën. Zo stimuleren ze een goede gezondheid en kunnen ze de gemoedstoestand positief beïnvloeden. Zo verlaat je altijd met een ontspannen en gelukzalig gevoel de inloopkast. Daarnaast zijn al je kledingstukken voorzien van dezelfde aromatische lucht. Natuurlijk kan je dezelfde geursensatie bereiken met een geur op elektriciteit, maar deze is over het algemeen een stuk chemischer en minder geconcentreerd. Daardoor vervliegt de geur heel snel en verspil je ook nog eens een heleboel elektriciteit. Etherische oliën zijn een goedkope en natuurlijke manier om muffe luchtjes uit de inloopkast te weren.

heavenly-breeze-aroma-diffuser-300-ml-donker-hout_900x
https://geurwolkje.nl/collections/aroma-diffuser/products/heavenly-breeze-aroma-diffuser-300-ml-donker-hout

Stijlvolle aroma vernevelaar voor meer sfeer in de inloopkast

Het is vaak best lastig om sfeer in de inloopkast te brengen. Toch moet ook deze ruimte gezien worden als een sfeermaker van de woning. Je kunt deze uiteraard volgooien met allerlei accessoires, maar dat doet weinig voor de sfeer. Je kunt beter spelen met je eigen zintuigen. Zo zal een heerlijke geur de sfeer in de kamer direct ten goede komen. Daarnaast zijn er tegenwoordig enorm veel stijlvolle aroma vernevelaars te koop. Deze zijn beschikbaar in alle soorten, maten en kleuren. Zo is er altijd wel een vernevelaar die past bij jouw interieurstijl. Zo heb je niet alleen een ware eyecatcher voor je inloopkast in handen, maar ook nog eens de ideale oplossing voor muffe luchtjes.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons