Welke stijl bikini kies jij? 0 770

Bikini

Als de eerste zonnestralen er weer doorkomen dan sprinten de meeste mensen naar een zwembad of naar het strand. Maar het kan best zijn dat je er nu pas achter komt dat je helemaal geen leuke bikini meer hebt. Dit jaar wil je natuurlijk weer genieten in een mooie bikini! Gelukkig gaan wij jou hier een handje bij helpen! Er zijn namelijk verschillende vormen, en elke vorm past weer bij een ander lichaamstype. Het is namelijk het mooist om jezelf te kleden naar je lichaamstype. Wil je meer weten over de verschillende bikini stijlen? Lees deze blog dan verder! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Een bandeau bikini

De bandeau bikini is een bikini die je elk jaar weer terug ziet komen. En dat is ook niet gek! Want het is een van de mooiste bikini’s. De bandeau bikini is een strapless bikini, hierdoor blijven je schouders bandjes vrij. Dit is dan ook ideaal bij het zonnen. Op deze manier krijg je namelijk geen gekke afdrukken en blijf je egaal bruin. Ideaal dus voor de zon aanbidders! Daarnaast zit een bandeau bikini vaak als een strapless bh, het kan dus ook ideaal onder een kledingstuk. Ga je gelijk uit eten na een dagje zonnen? Kies dan voor een bandeau bikini!

Triangle bikini

De triangle bikini is een van de meest vrolijke bikini stijlen. Deze bikini heeft vaak een leuk printje met franjes of kwastjes. De vorm van de bikini wordt al verklapt door de naam; het is een driehoekige vorm. Deze vorm is ideaal als je wat kleinere borsten hebt, want veel triangle bikini’s bieden niet veel steun. Het fijne aan deze bikini is dat je het vaak zelf de bikini bandjes dicht kan knopen, maar de bikini dus zo los of straks als jij dat zelf wilt. Een triangle bikini kan hierdoor aardig wat jaar mee gaan, zelfs als je bent afgevallen of iets bent aankomen blijft de bikini perfect zitten!

Bikini aanschaffen

Er zijn nog meer stijlen bikini’s verkrijgbaar. Ben je benieuwd welke stijlen? Neem dan eens een kijkje op de website van Ibizamode. Deze partij heeft een ruim assortiment aan bikini’s. hier vindt jij dus zeker de bikini waar jij van het zomer in staat te stralen! Wil je meer weten over Ibizamode? Neem dan gerust op met een van de specialisten! Ze helpen je namelijk graag verder.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons