Zo ga je als man stijlvol de winter in! 0 2075

man stijlvol winter

Je kent het wel, het wordt kouder en je bent als snel geneigd om maar zo veel mogelijk kleren aan te trekken en je gooit alles wat je over mode geleerd hebt overboord. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als man kun je de winter ook stijlvol doorkomen. De winter is zelfs een goede kans om stijlvol voor de dag te komen. De gouden tip van dit jaar is: laagjes. In deze blog lees je meer over hoe je te kleden als man in de winter.

Winterjassen

Een goede winterjas is natuurlijk essentieel. Maar als moderne man red je het tegenwoordig niet meer met éen jas. Een jas die je formeel kan dragen moet je simpelweg in de kast hebben hangen. Neem bijvoorbeeld een overcoat, deze kan je over je pak dragen zodat je er netjes uitziet. Het grote voordeel van een overcoat is dat je de jas ook casual kan dragen. Dit soort jassen kan je makkelijk boven een jeans dragen en wanneer je hem combineert met een andere jas zoals een spijkerjas, loop je er weer bij als de meest stijlvolle man. Verder is het natuurlijk lekker om een echt warme jas te hebben voor de echt koude dagen en de casual of street look. De beste jassen voor je vrijetijd zijn momenteel van Superdry. Een gevoerd bomberjack bijvoorbeeld is zowel stijlvol als warm.

Truien en vesten

Als je aan de winter denkt, denk je natuurlijk aan een lekker dikke trui. Dat is niet voor niets. Truien houden jou in de winter lekker warm. Ook met truien moet je er rekening mee houden dat je een aantal formele opties hebt en een aantal casual opties. Neem bijvoorbeeld een coltrui. Een coltrui kan je combineren met een pantalon voor een formele stijl, maar je kunt een coltrui ook combineren met jeans. Een coltrui is een goede optie dus. Voor een echte street look is een hoodie een kledingstuk dat niet mag ontbreken. Combineer je jouw hoodie met een bomberjack dan heb je de beste street look. Truien zijn dan perfect om je outfit in de eerdergenoemde laagjes te dragen. De meest stijlvolle truien die je kun vinden zijn van het merk No-excess

stijlvolle man

Kleuren combinaties

Zoals de meeste mannen waarschijnlijk wel kunnen inschatten is een bloemetjes overhemd in de winter een beetje misplaatst. Maar wat voor kleuren draag je dan in de winter? In de winter wil je niet te veel kleur in je outfit hebben. Draag je een gekleurde trui, combineer het dan met een zwarte of grijze broek. Bouw je outfit dus altijd op met zwart donkergrijs of marineblauw. Zo hou je je outfit rustig en passend bij de winter.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons