Zo kies je in 5 eenvoudige stappen de perfecte werktas! 0 1283

Werktas

Ken je dat? Je neemt altijd teveel mee naar het werk. Uiteindelijk zit je tas veel te vol. Of moet je uren zoeken voordat je eindelijk dat belangrijke document gevonden hebt. Of ben jij nog iemand die simpelweg een plastic tas met spullen mee naar het werk neemt? Dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. De perfecte werktas kan jouw werkdagen namelijk veel gemakkelijker én leuker maken.

Toch is de zoektocht naar de perfecte tas niet echt gemakkelijk. Het aanbod is ontzettend groot en als je niet goed weet waar je op moet letten, kom je al snel met een tas thuis die niet alleen veel te duur is, maar ook nog eens onwijs onpraktisch zal zijn. Daarom hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet om jouw zoektocht een stuk gemakkelijker te maken. Scroll gauw verder en laat je inspireren.

1.     Weet waar je de tas voor gaat gebruiken

Het is natuurlijk niet voor niets dat werktassen in zoveel verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Dit komt voornamelijk doordat iedereen de tas op een andere manier zal gebruiken. Hierdoor zijn ook heel veel verschillende eigenschappen mogelijk. Bedenk daarom voorafgaand aan je zoektocht eerst waar je de tas precies voor gaat gebruiken. Wat neem je dagelijks mee naar je werk? Het aantal items is immers van grote invloed op de grootte van de tas. Wanneer je enkel een agenda, een paar pennen en een portemonnee meeneemt, volstaat een zakelijke handtas wellicht al. Als je echter ook grote en zware dingen mee moet nemen, ga je toch eerder denken aan een schoudertas of rugzak.

2.     Hoe ga je naar het werk?

Vervolgens is het ook belangrijk om goed te bedenken hoe je precies naar het werk reist. Je zal immers andere eisen stellen aan een tas wanneer je met het openbaar vervoer reist dan wanneer je met de eigen auto naar het werk gaat. Als je reist met het openbaar vervoer speelt draagcomfort natuurlijk een belangrijke rol. Hierdoor zal je bijvoorbeeld eerder voor een handige draagband kiezen. Als je vaak met de fietst reist, zal je wellicht eerder de voorkeur geven aan een tas die ook op de rug gedragen kan worden. Met eigen auto maakt draagcomfort weinig uit, omdat je hem maar op kleine afstanden hoeft te dragen.

3.     Praktische indeling

Bekijk daarnaast ook of de werktas praktisch is ingedeeld. De meeste werktassen beschikken over extra vakken voor pennen, portemonnees en opladers. Bekijk bij je aankoop dan ook goed hoe de tas is ingedeeld. Ook hierbij is het weer belangrijk om eerst te bepalen wat je precies iedere dag meeneemt naar het werk. Zo weet je ook welke indeling het meest praktisch is.

4.     Materiaal van de tas

Ook het materiaal van de tas is van belang voor het draagcomfort. Je wil je natuurlijk niet de gehele dag zorgen maken over de plek waar je je tas plaatst of de wijze waarop hier mee omgegaan wordt. Met een robuust materiaal weet je zeker dat de tas lang mooi blijft en dat je van een lange levensduur geniet.

5.     Budget

Werktassen zijn in alle soorten, maten én prijsklassen verkrijgbaar. Daarom is het belangrijk om van tevoren al over een budget na te denken. Hoeveel wil je maximaal aan de tas uitgeven? Bedenk wel dat een dure en kwalitatieve tas veel langer mee zal gaan. Maak van goedkoop dan ook geen duurkoop. Want anders loop je het risico dat je deze een paar keer per jaar moet vervangen en je uiteindelijk nog heel veel geld kwijt zal zijn.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons