Je outfit is pas écht af met een stijlvolle tas 0 1029

Je outfit is pas écht af met een stijlvolle tas

Het is voor mannen soms onmogelijk te begrijpen, maar als vrouw kan je écht nooit genoeg tassen hebben. Ze zijn niet alleen heel praktisch. Ze maken tevens iedere outfit compleet. Daarom is het verstandig om altijd over meerdere tassen te beschikken en ze eens in de zoveel tijd te vervangen voor een geheel nieuw exemplaar. En veeg de grappen van je partner maar gauw van tafel, want voordat je het weet vraagt hij weer of je wat van zijn spullen kunt meenemen. Een tas kan altijd. In dit artikel geven we enkele redenen waarom je nooit genoeg tassen kunt hebben én hoe je er voor kunt zorgen dat ze bij jouw totale look passen.

Tassen bepalen jouw totale uitstraling

Het is natuurlijk niet voor niets dat er zoveel verschillende soorten handtassen verkrijgbaar zijn. Ze zijn net als kleding allesbepalend voor jouw uitstraling. Daarom is het belangrijk om ze zorgvuldig uit te kiezen. Je gaat simpelweg niet naar een zakelijke meeting met een fleurige of grappige tas. Juist dan is een zakelijke look een ware must. Kies voor een tas in een neutrale kleur met een professioneel design. Wanneer je op stap gaat kan je juist voor een opvallend model kiezen en steel je eenvoudig de show.

tas in een neutrale kleur met een professioneel design

Heel belangrijk bij de keuze voor een nieuwe tas is je eigen figuur. Een smalle en kleine dame zal al snel opgeslokt worden door een gigantische tas. Dit terwijl een kleine clutch niet tot zijn rug komt als je zelf heel groot bent. Kies je tassen zorgvuldig en je beschikt altijd over de juiste look.

Kijk in de spiegel

Veel vrouwen vergeten dat het passen van een tas hetzelfde is als het passen van nieuwe kleding. Kijk daarom kritisch in de spiegel. Bekijk wat de tas doet voor je figuur, voor je lengte en je huidskleur. Pas hem daarnaast met verschillende soorten kleding om te ontdekken bij welke outfit en gelegenheid de tas het beste zal staan.

Om op veilig te spelen kan je voor een neutrale kleur kiezen. Zo weet je zeker dat deze bij de meeste outfits zal passen. Wie wat meer lef wilt tonen, kan ook voor een wat opvallendere kleur kiezen. Onthoud wel dat deze niet bij iedere outfit. Hoewel, des te meer reden om nog wat extra tassen aan te schaffen natuurlijk!

Bepaal de functie van de tas

En last but not least… bepaal de functie van de tas. Iedere gelegenheid zal om een andere tas vragen. Tijdens een avond uit zal je wellicht niet meer nodig hebben dan een smartphone, wat make-up en eventueel een portemonnee. Hiervoor is een kleine handtas vaak al voldoende. Dit terwijl je naar het strand zeker wel enkele grote shoppers mee moet nemen. Bedenk daarom van tevoren hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Zo weet je zeker dat je straks alle benodigdheden mee kunt nemen.

Ben je op zoek naar een alledaagse tas? Kies dan voor een middelgroot model, zodat je zeker weet dat je ook onverwachte spullen een plekje kunt geven. Een keer een extra flesje water meenemen is dan bijvoorbeeld geen enkel probleem.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons