Zo blijf je lekker warm deze winter 0 959

Er zijn genoeg vrouwen die niet kunnen wachter tot de winter weer van start gaat. Helaas zijn er ook nog altijd een handjevol vrouwen die hier juist totaal niet aan willen denken. Helaas staat de winter momenteel voor de deur en is het afwachten tot de eerste nachtvorst zich zal aandienen. Dan is het wel prettig als je lekker warm gekleed naar buiten kunt gaan. Toch blijkt dit nog wel eens een flinke kluif te zijn. In dit artikel geven we enkele tips hoe jij voortaan de winter lekker warm én natuurlijk ook stijlvol door kunt komen. Lees snel verder voor de nodige inspiratie & handige tips.

Sjaals & poncho’s

Zodra de temperaturen niet meer in de dubbele cijfers komen, dan wordt het hoog tijd om naast de winterjas ook de sjaals & poncho’s weer uit de kast te trekken. En nee, dan bedoelen we niet zo’n dunne sjaal die je vooral als pronkstuk gebruikt. Hiermee bedoelen we een echte dikke sjaal of poncho die voldoende warmte biedt. Want dat is immers waar het allemaal om draait

sjaals & poncho’sGelukkig hoeft dit niet te betekenen dat deze sjaals ook niet heel stijlvol kunnen zijn. In tegendeel zelfs. De meeste sjaals beschikken tegenwoordig over een ontzettend chique uitstraling. Bovendien zijn ze in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Het is dan ook slim om er meerdere aan te schaffen, zodat je af en toe nog in staat bent om af te wisselen. Iedere gelegenheid vraagt immers om een geheel nieuwe look.

Draag lekker veel laagjes

De grootste fout die je kunt maken is tijdens de herfst al je dikste winterkleding dragen. De kans is dan groot dat je, zodra de temperaturen echt hard gaan dalen, je gewoon geen kleding meer hebt die je warm kunnen houden. Zonde, nietwaar? Daarom adviseren wij om altijd met laagjes te werken. Hoe kouder het buiten is, hoe meer laagjes je gebruikt. Waar je in het najaar nog voldoende hebt aan een top en T-shirt met lange mouwen, combineer je deze op een later moment wellicht zelfs met een (oversized) trui. Hoe meer laagjes hoe beter, want dan kan je wanneer het toch warmer wordt dan gedacht altijd iets uittrekken. Bovendien leer je je lichaam zo ook langzaam weer wennen aan de kou, waardoor je straks uiteindelijk minder nodig zult hebben.

Een dikke winterjas

Natuurlijk mag ook een dikke winterjas de komende winter niet ontbreken. Houd er rekening mee dat je met de meeste winterjassen wel enkele jaren kunt doen. Zodra je huidige jas dus aan vervanging toe is, is het verstandig om voor kwaliteit en een neutrale kleur te kiezen. Zo weet je zeker dat je hier enkele jaren plezier van hebt. Wanneer je wél voor kwaliteit kiest en toch een trendkleur kiest, ben je hier misschien na een jaar alweer op uitgekeken. Wees de baas over je eigen portemonnee en doe slim aankopen voor de winter. Zo bespaar je op de lange termijn veel geld.

Fijne handschoenen

Bij handsschoenen denken de meeste mensen nog steeds aan lompe en onhandige dingen. Niets is tegenwoordig minder waar. Ze worden steeds moderner vorm gegeven en van luxere materialen vervaardigd. Zo zijn er zelfs handschoenen verkrijgbaar waarmee het bedienen van een touchscreen geen enkel probleem meer is. Lekker appen terwijl je wacht op de bus is dan ook geen enkel probleem meer. En belangrijker nog: nooit meer koude handen!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest populaire berichten

Gekozen door ons